Discover PXL-NeXT tijdens de infodag!

1 maand 2 weken geleden

Op 22 april zetten Hogeschool PXL en PXL-NeXT opnieuw de deuren open voor de jaarlijkse infodag. Je bent tussen 10u00 en 14u00 welkom in gebouw D (PXL-NeXT). 

Tijdens deze infodag staan onze docenten en opleidingscoördinatoren met veel plezier voor je klaar om je van alle informatie te voorzien over ons uitgebreid aanbod aan postgraduaten en kortlopende opleidingen. Dé uitgelegen kans om kennis te maken met PXL-NeXT en alles wat we jou te bieden hebben. Bovendien kan je bij onze experts terecht met al jouw vragen over PXL-NeXT en ons opleidingsaanbod! 

Klaar om jouw NeXT move te ontdekken? Schrijf je dan snel in! 

Praktische informatie

  • Datum: Zaterdag 22 april 2023
  • Tijdstip: 10u00 - 14u00
  • Locatie: PXL-NeXT (Gebouw D, Elfde-Liniestraat 24, 3500 Hasselt) 

Ik schrijf me in!

PXL-NeXT Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij PXL-NeXT

Naar alle artikels
Nieuws

Eline Grouwels wordt nieuwe directeur van PXL-NeXT

Event

Event: Human Capital NeXT Level

Op 27 april brengen we onze HR-community opnieuw samen en zoomen we in op een breed palet van Human Capital topics. We willen op deze manier de huidige HR-context vanuit verschillende perspectieven benaderen en je mogelijkheden geven om samen met onze HR-experts na te denken en je te verrijken met nieuwe inzichten.

Nieuws

PXL-NeXT pakt uit met meer dan tien nieuwe postgraduaten vanaf volgend academiejaar

Vanaf volgend academiejaar kan je bij PXL-NeXT uit meer dan tien nieuwe postgraduaten kiezen, waaronder drie binnen het domein Education, één binnen het domein Business, twee binnen het domein Creativity en één binnen het domein IT & Digital Transformation. Daarmee zet het opleidingscentrum nog meer in op levenslang leren en beantwoordt het aan de immer veranderende behoeften van de arbeidsmarkt.