Lanceringsevenement PXL-NeXT

1 jaar geleden

Klaar voor de next step in de uitbouw van jouw professionele competenties? Bij PXL-NeXT vind je kwalitatieve trainingen gegeven door NeXT-level trainers. Op donderdag 9 juni lanceren we opleidingscentrum PXL-NeXT! 

Join the launch op donderdagavond 9 juni 2022 - 19u

Corda Campus, Kempische Steenweg 293, 3500 Hasselt

  • Welkomstwoord door Sandra Huysmans, directeur PXL-NeXT
  • Panelgesprek met toonaangevende professionals van Hogeschool PXL en Syntra PXL
  • Officiële opening PXL-NeXT
  • Afsluitend netwerkmoment
banner

PXL-NeXT, het nieuwe opleidingscentrum voor jouw professionele competenties!

Met PXL-NeXT slaan Hogeschool PXL en Syntra PXL een nieuwe weg in. Het biedt “The Next Step” in de uitbouw van jouw professionele competenties. Het nieuwe opleidingscentrum “PXL-NeXT” draagt waarden als kwaliteit, innovatie en ondernemerschap hoog in het vaandel en richt zich zowel op individuele personen als bedrijven. Dit wordt vertaald in kwalitatieve trainingen in een innovatief kader van hybride en asynchrone opleidingen.

 

"Voor ons nieuw opleidingscentrum zijn specialisten nodig. Ben jij een specialist in uw jouw vakgebied en weet jij wat er in de markt speelt? Stel je dan vandaag nog kandidaat via onze website!" Sandra Huysmans, directeur PXL-Next

PXL-NeXT Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij PXL-NeXT

Naar alle artikels
Nieuws

Eline Grouwels wordt nieuwe directeur van PXL-NeXT

Event

Event: Human Capital NeXT Level

Op 27 april brengen we onze HR-community opnieuw samen en zoomen we in op een breed palet van Human Capital topics. We willen op deze manier de huidige HR-context vanuit verschillende perspectieven benaderen en je mogelijkheden geven om samen met onze HR-experts na te denken en je te verrijken met nieuwe inzichten.

Event

Discover PXL-NeXT tijdens de infodag!

Op 22 april zetten Hogeschool PXL en PXL-NeXT opnieuw de deuren open voor de jaarlijkse infodag. Je bent tussen 10u00 en 14u00 welkom in gebouw D (PXL-NeXT).