Digital Channels

€ 484.00 incl.
€ 400.00 excl.

Digital Channels

Als digitaal marketeer heb je doorgedreven kennis nodig van de digitale kanalen. Hoe adverteer ik met impact op Linkedin? Hoe zorg ik voor een maximale conversie op mijn website? Hoe bouw ik aan een waardevolle social presence? Deze en nog veel meer vragen waar jij mee zit, komen aan bod.
We behandelen volgende digitale kanalen: website & e-commerce, search (seo), social media marketing, digital advertising & e-mailmarketing. In de laatste les van deze module ga je opnieuw in een workshop op zoek naar de gepaste kanalen voor jouw bedrijf en meer bepaald bepaal je welke kanalen gepast zijn in welke fase van de klantreis om jouw doelen te behalen.

€ 484.00 incl.
€ 400.00 excl.
Inschrijven Ik heb een vraag
Sector
Business
Tijdsduur
6 sessies

Welkom

Doelgroep

Deze opleiding richt zich in eerste instantie tot houders van een diploma hoger onderwijs die (op termijn) alle mogelijke aspecten van digitale marketing in hun marketing- of communicatiestrategie wensen te implementeren. Wie geen diploma hoger onderwijs heeft, kan toch inschrijven voor de opleiding en krijgt per gevolgde module een attest van deelname.

Programma

Meer info nodig?

Geen antwoord gevonden op je vraag? Stel ze hier aan onze medewerkers!