Projectmanagement Advanced

€ 1863.40 incl.
€ 1540.00 excl.

Projectmanagement Advanced

Klantenprojecten, innovatieprojecten, investeringsprojecten, engineeringprojecten, onderzoeksprojecten, bouwprojecten, culturele projecten, maatschappelijke projecten, invoering van een kwaliteitssysteem, reorganisatie, … Niet alleen grote bedrijven, maar ook kmo's en social profit organisaties krijgen steeds vaker te maken met projecten. 

Hoe verschillend deze projecten ook zijn, ze hebben allemaal te maken met het introduceren van iets nieuws, het doorvoeren van een verandering in een bepaalde omgeving en voor alle projecten geldt dat ze binnen tijd, budget en scope moeten opgeleverd worden. 

Met de opleiding Projectmanagement Advanced zet u de eerste stappen binnen Projectmanagement. Zin in meer? Volg dan het postgraduaat Projectmanagement. 

€ 1863.40 incl.
€ 1540.00 excl.
Inschrijven Ik heb een vraag
Sector
Business
Tijdsduur
12 sessies
Leervorm
Campusleren

Welkom

Doelgroep

De opleiding richt zich tot mensen die in hun professioneel leven verantwoordelijkheid nemen in projecten en die zich willen bekwamen tot projectmanager, ongeacht de sector waarin de projecten uitgevoerd worden. 

Projectmanagement is een basiscompetentie die meer en meer wordt gezocht in alle bedrijven en organisaties, zowel in de publieke als in de privésector, en het verwerven van deze competentie is een pluspunt bij het zoeken naar nieuwe uitdagingen. 

Je hebt al enige ervaring met projecten. 

Programma

Je leert alle 'technische' aspecten van projectmanagement grondig beheersen en kunt de gepaste aanpak kiezen naargelang de aard van het project.  

We behandelen diepgaand de tien kennisgebieden van projectmanagement. Hierbij baseren we ons op de wereldwijd gebruikte ANSI-standaard Project Management Body of Knowledge (PMBoK) van PMI. Ongeacht welke methode gebruikt wordt om een project te managen, komen deze altijd aan bod. 

  • Fundamentals 
  • Enterprise projectmanagement 
  • Scope management 
  • Kwaliteitsmanagement 
  • Scope management applied 
  • Stakeholder management 
  • Time management 
  • Earned value management 
  • Resource & communicatiemanagement 
  • Risicomanagement  

De lessen vinden wekelijks plaats op zaterdag – de lessen kwaliteitsmanagement op vrijdagavond. De lessen worden verzorgd door experts uit het werkveld en spelen in op de eigen ervaring van de deelnemers. 

Alle houders van een graduaats-, bachelor- of masterdiploma met enkele jaren werkervaring zijn rechtstreeks toegelaten tot de opleiding.  

Meer info nodig?

Geen antwoord gevonden op je vraag? Stel ze hier aan onze medewerkers!