Deze opleiding start in dag(en)

Situering overheidslandschap

€ 157.30 incl. btw
€ 130.00 excl. btw
Favorite
Deze opleiding start in dag(en)

Situering overheidslandschap

Je wil inzicht in de politieke organisatie krijgen, interacties tussen leiders en personeel ontwikkelen en praktijkvoorbeelden gebruiken om theoretische concepten te begrijpen? Dan is deze dag de uitgelezen kans om de boeiende complexiteit van lokale besturen te ontdekken.

€ 157.30 incl. btw
€ 130.00 excl. btw

Over deze opleiding

In deze vorming maak je kennis met de wereld van lokale overheden en hun rol in het bredere overheidslandschap, inclusief hun verhoudingen met gerelateerde instanties.

Je focust op de politieke organisatie, waarbij je speciale aandacht besteedt aan de gemeenteraad, de raad voor maatschappelijk welzijn, het college van burgemeester en schepenen, het vast bureau, de burgemeester en het bijzonder comité voor de sociale dienst. Je verkent eveneens de interactie tussen politieke leiders en het personeel. Je krijgt praktijkvoorbeelden en situaties voorgeschoteld die de theoretische concepten verhelderen en aanvullen en er is uiteraard ruimte voor vragen en het delen van persoonlijke ervaringen. 

Voor wie

Zowel beginnende beleidsmedewerkers als de meer ervaren collega's die hun kennis over de politieke organisaties willen verruimen, komen hier aan hun trekken. 

Programma

8u30-9u: onthaal
9u-12u: Marian Verbeek aan het woord

Trainers en docenten

Onze trainers en docenten zijn echte experten uit het werkveld. Zij staan klaar om ondernemende studenten, professionals en bedrijven te inspireren en verder te helpen. Met een sterk netwerk aan freelance trainers en docenten haalt PXL-NeXT de beste expertise in huis!

Lees meer
Trainers

Marian
Verbeek

Ik wil meer weten

Vond je geen antwoord op je vraag? Stel ze hier aan onze medewerkers.