Locaties

Veelzijdige Evenementenruimtes bij PXL-NeXT

Bij PXL-NeXT vind je alles wat je nodig hebt onder één dak. Met talrijke configuratie- en combinatiemogelijkheden is onze locatie ideaal voor het organiseren van seminaries, workshops, brainstormsessies, productlanceringen, kick-offs, congressen, persconferenties en teambuildings. Bovendien beschikken we over state-of-the-art didactisch materiaal zoals projectiesystemen met ClickShare, Logitech-camera's, pointers, digitale flipcharts, laptops, grote projectieschermen en beamers, allemaal beschikbaar voor jouw evenement.De Dialoog: exclusief vergaderen en netwerken met een uitzicht

Op de 12de verdieping van het nieuwe Xior-gebouw vind je 'De Dialoog', een high-end exclusieve meeting locatie voor maximaal 24 deelnemers. Deze unieke ruimte combineert vergaderen, lunchen, dineren en netwerken in een stijlvolle lounge bar, geschikt voor recepties tot 50 personen. De Dialoog belooft een hoogstaande culinaire ervaring met Limburgse gastvrijheid en een adembenemend panoramisch uitzicht over de regio.

Hybride evenementen met PXL-NeXT

PXL-NeXT ondersteunt ook de organisatie van hybride evenementen. Onze 'Pacioli' vergaderzaal, met een capaciteit tot 300 personen, is uitgerust met de nodige regie-infrastructuur voor hybride events. We bieden ook een mobiele regie aan, die in de door jou gewenste zaal geïnstalleerd kan worden. Jouw vergadering of event kan live gestreamd worden voor externe deelnemers, en na afloop voorzien we een professionele aftermovie van jouw presentaties.

 

Ideaal gelegen: Hogeschool PXL campus en Corda Campus

PXL-NeXT is gevestigd op de campus van Hogeschool-PXL en heeft recent uitgebreid met een modern opleidingscentrum op de Corda Campus in Hasselt. Beide locaties zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer, met ruime parkeergelegenheid op de PXL-NeXT parking. Gelegen in een rustige, groene omgeving nabij de Demer en het Kapermolenpark, zijn we ook op loopafstand van het centrum van Hasselt - ideaal voor teambuilding of sociaal-culturele activiteiten. Hieronder kan je de kaart bekijken met de verschillende locaties.

Meer info? Contacteer ons.

Frédérique Meertens

Eventmanager

tel. +32 11 77 57 01

gsm +32 484 83 59 33Stuur een mail