Over ons

Met PXL-NeXT verleg jij je professionele grenzen. Maak deel uit van een straffe community van intrapreneurs, entrepreneurs en trainers die precies weten wat er in hun vakgebied speelt. Ga samen NeXT level binnen een professioneel opleidingsaanbod van het hoogste niveau. 

 

Of je nu recent afgestudeerde bachelor of master bent of een professional op zoek naar een NeXT level in je carrièrepad, bij PXL-NeXT kan jij je honger stillen. Zowel voor grondige praktijk- en ervaringsgerichte opleidingen als voor studietrajecten om jouw carrière nieuwe vleugels te geven: PXL-NeXT is jouw opleidingspartner.

PXL-NeXT is een samenwerking tussen Hogeschool PXL en SyntraPXL. Door de krachten van beide opleidingscentra te bundelen, bieden we hét antwoord op de huidige opleidingsnoden met academisch onderbouwde en praktische opleidingsmogelijkheden, die zowel voor het individu als een bedrijf of organisatie een enorme meerwaarde bieden. Zowel experts uit het bedrijfsleven als docenten van Hogeschool PXL en ons uitgebreid netwerk delen hun ervaring en kennis.

Klaar voor de NeXT-step?

Missie:  

Met PXL-NeXT bieden we jou de next step in de uitbouw van je professionele competenties. PXL-NeXT draagt waarden als kwaliteit, innovatie en ondernemerschap hoog in het vaandel. Dit wordt vertaald in onze kwalitatieve trainingen gegeven door NeXT-level trainers en docenten. Dit alles doen we in een innovatief kader van hybride en asynchrone opleidingen. 

Visie:

Ons doel is het versterken van aanbod- en vraaggerichte opleidingen en begeleiding voor individuen en bedrijven of organisaties. Met behulp van behoeftegericht professionalisme trachten we meer en beter te ondernemen. We hechten veel belang aan open communicatie en duidelijke samenwerking. Enkel zo zijn we in de mogelijkheid om een ondernemend, creatief en bovendien kostenbewust aanbod te creëren.

Kwaliteitsbeleid

We dragen kwaliteit hoog in het vaandel. Ons kwaliteitsbeleid is erop gericht continue te verbeteren en te innoveren.

Zo wordt elke cursist minstens eenmaal per jaar bevraagd over de kwaliteit van de opleidingen. Deze enquêtes verlopen altijd volledig anoniem en digitaal. Deze gegevens bieden ons de kans om ons aanbod continu te evalueren. De resultaten die voortkomen uit deze bevragingen leiden uiteindelijk tot het ondernemen van structurele acties en maatregelen om ons aanbod steeds te optimaliseren. De gegevens over klanttevredenheid worden op hun beurt aan de subsidiërende overheid overgemaakt.

Ontdek onze opleidingen!

Ontdek onze opleidingen