#HRFactory - experience the real taste of HR

Wat is #HRFactory?

#HRFactory is een samenwerking tussen Hogeschool PXL, SyntraPXL en PXL-NeXT. Het is een one-stop shop van HR-opleidingen, met kortlopende en middellange opties. 

Waarom #HRFactory?

#HRFactory biedt een antwoord op de noden van het werkveld en brengt HR-specialisten samen in een community. Gezien de huidige krapte op de arbeidsmarkt hebben bedrijven immers nood aan praktische oplossingen om het huidig economisch stelsel haalbaar te houden en te verrijken. #HRFactory zorgt voor een verwevenheid tussen onderzoek, onderwijs én het werkveld. 

Wat doet #HRFactory?

#HRFactory versterkt de HR-community in Vlaanderen en Euregio en zorgt voor een breed palet van opleidingen voor HR-professionals. 

Welke opleiding kies jij?

Sta je aan de start van je studieloopbaan? Dan daagt Hogeschool PXL je uit. Ben je werkzaam in HR en wil je je verder specialiseren? PXL-NeXT heeft verschillende mogelijkheden. Wil jij een overstap maken naar HR? SyntraPXL zet je op weg. 

Nieuwe datum: lancering 28 maart 2023!

Op 28 maart lanceren we onze #HRFactory met een unieke, internationale keynote van Richard van Hooijdonk, keynotespreker en trendwatcher, over ‘De toekomst van werk en HRM’ en aansluitend een netwerkmoment.

Praktische informatie:

Datum: 28 maart 2023, 17u30

Locatie: Hogeschool PXL, aula gebouw B (Elfde-Liniestraat 26, 3500 Hasselt)

Programma: 

  • 17u30: Onthaal
  • 18u00: Verwelkoming & keynote door Richard van Hooijdonk (incl. Q&A)
  • 20u00: Receptie & netwerkmoment

Schrijf je in!