PXL-NeXT People

Om samen met jou NeXT level te gaan hebben we een sterk netwerk van medewerkers, trainers, docenten en bedrijven! 

Door onze vaardigheden, kennis en expertise te delen bieden we jou de beleving die jij nodig hebt voor de volgende stap in jouw carrière!

Trainers en docenten

Onze trainers en docenten zijn echte experten uit het werkveld. Zij staan klaar om ondernemende studenten, professionals en bedrijven te inspireren en verder te helpen. Met een sterk netwerk aan freelance trainers en docenten haalt PXL-NeXT de beste expertise in huis Wil jij professionals inspireren voor de NeXT stap in hun carrière? Wil jij deel uitmaken van een community van trainers en professionals die samen NeXT level willen gaan? Dan is PXL-NeXT iets voor jou!

Solliciteer nu

Medewerkers

PXL-NeXT is de kern waar professionals samenkomen om succes te verwezenlijken. We bieden een community waarin we elkaar inspireren, informeren, versterken en uitdagen om NeXT level te gaan. Dat doen we met een sterk team dat elke dag klaar staat om jou te ondersteunen! Zij gaan NeXT level om jou de beste beleving te bieden tijdens jouw opleiding. 

Ontdek ons team!

Bedrijven

Bij PXL-NeXT zetten we intensief in op samenwerkingen met bedrijven. Dit is altijd vanuit een strategisch oogpunt waarbij een gezamenlijke win-win altijd het vertrekpunt is van het partnership. Vanuit ons standpunt brengen we elk bedrijf in kaart en dragen we optimalisaties aan. Voor het bedrijf betekent dit dat op elk vraagstuk een antwoord en oplossing wordt gegeven. Concreet kunnen partners instaan voor het verzorgen van gastcolleges of seminars, het aanbrengen van trainers en/of het aanleveren van praktische opdrachten vanuit de beroepspraktijk van het bedrijf.

Lees meer