Alumni

Alumni vormen een belangrijke schakel voor PXL-NeXT om voortdurend te verbeteren.

 

PXL-NeXT People

Wij investeren in de relatie met onze alumni want zij zijn onze ambassadeurs! Door lid te worden van het PXL-NeXT alumninetwerk blijf je op de hoogte van nieuwe activiteiten, opleidingen of ander nieuws. Daarnaast ontvang je uitnodigingen voor evenementen en tal van specifieke alumniactiviteiten. Zo maak je deel uit van onze NeXT-level community!

 

 

 

Alumni PXL-NeXT

Thierry
Lescrauwaet

Lees meer

Thierry
Lescrauwaet

Bij de Digital Business School wordt de vaak gebruikte slogan “levenslang leren” effectief omgezet naar de praktijk en staat een community-driven onderwijsmodel er duidelijk centraal. Met UQALIFY raden we niet alleen het postgraduaat ‘Digital Learning Specialist’ actief aan, we dragen zelf ons steentje bij met onze topexperten Bert Verdonck als docent en Ria Van Gucht als gastspreker.

Dominiek
Henckaerts

Lees meer

Dominiek
Henckaerts

Multimedi gelooft sterk in de opleiding Digital Learning Specialist want wij zijn ervan overtuigd dat onderwijs efficiënter en boeiender kan dan nu de status quo is in de industrie.

Margot
Delleman

Lees meer

Margot
Delleman

Digital Learning Specialist is een aanrader! Wij zijn ervan overtuigd dat onderwijs efficiënter en boeiender kan dan nu de status quo is in de industrie.