Maatopleidingen

Til de kennis en expertise van jouw medewerkers naar een hoger niveau met de volledig op maat uitgewerkte opleidingen van PXL-NeXT. Onze trainers zijn specialisten in hun vak en hebben al heel wat jaren praktijkervaring achter de rug.

Meer weten?

Onze aanpak

Allereerst brengen we de behoeften van jouw bedrijf of organisatie in kaart door persoonlijk samen te zitten. Het is tenslotte erg belangrijk dat de noden en wensen zo optimaal mogelijk voldaan worden. Of het nu een opleiding voor alle medewerkers is of een onderverdeling per afdeling van jouw bedrijf of organisatie, samen stemmen we af wat het best werk! PXL-NeXT zorgt samen met jou voor een duidelijke bepaling van elke opleidingsnood!

Vervolgens matchen we jouw bedrijf met een van onze trainers. Geen zorgen over een mismatch, want onze trainers zijn stuk voor stuk opgeleide professionals uit hun eigen vakgebied. Ze staan met beide voeten in het werkveld. Dit geeft hen de kans om up-to-date ervaringen en kennis bij te brengen aan jouw bedrijf of organisatie. Geen saaie theoretische lessen, maar het opdoen van kennis die meteen implementeerbaar is in jouw bedrijf of organisatie.

It’s a match! We hebben de gepaste opleiding en trainer voor jouw noden gevonden. Onze trainers worden zorgvuldig geselecteerd en moeten voldoen aan verschillende eisen om kwalitatieve opleidingen te geven aan bedrijven en organisaties. De kwaliteit van onze opleidingen wordt dan ook aangevuld door de kennis en expertise van de trainer die we kiezen. Wij stemmen onze keuzes af op jouw bedrijf of organisatie en hetgeen het allerbest daarin past. Wij vormen het laatste stukje van het puzzelstuk voor jouw bedrijf of organisatie. 

We kozen de gepaste opleiding(en) voor jouw bedrijf of organisatie en matchten deze alvast met ervaren trainers. Om een gedetailleerd traject uit te stippelen voeren we een observatie uit bij jouw bedrijf of organisatie. In dit observatiemoment onderzoeken we hoe onze opleiding het best binnen de dagelijks werk van jouw bedrijf of organisatie past. Het is dan ook de bedoeling jouw werknemers te versterken met onze opleidingen. 

Na een observatiemoment in jouw bedrijf of organisatie stippelen we een gedetailleerd traject op maat uit. Dit traject is volledig op maat afgestemd samen met en voor jouw bedrijf of organisatie. 

De gepaste opleiding voor jouw bedrijf of organisatie? Neem contact op!