Verhuur & events

Ontdek PXL-NeXT in Hasselt: Jouw Bestemming voor Levenslang Leren, Meetings en Events

PXL-NeXT, gelegen in het hart van Hasselt, onderscheidt zich als een toonaangevend centrum voor levenslang leren, meetings en evenementen. Ons breed scala aan faciliteiten omvat modern uitgeruste opleidingslokalen, flexibele vergader- en congreszalen, ruime auditoriums, veelzijdige expo- en beursruimtes, gastvrije foyers en een geavanceerd centrum voor digitaal leren. Deze multifunctionele infrastructuur is perfect geschikt voor allerlei zakelijke evenementen.

 

Ontdek meer

Teambuilding en Inhouse-Vakexpertise

Bij PXL-NeXT kun je kiezen uit een breed aanbod aan teambuildingactiviteiten en sprekers vanuit verschillende vakgebieden. Van gezonde kookworkshops en cocktailworkshops tot culturele wandelingen in de binnenstad van Hasselt en natuuractiviteiten in het Kapermolenpark - er is voor elk wat wils.

Ontdek het hier

Veelzijdige Evenementenruimtes bij PXL-NeXT

Bij PXL-NeXT vind je alles wat je nodig hebt onder één dak. Met talrijke configuratie- en combinatiemogelijkheden is onze locatie ideaal voor het organiseren van seminaries, workshops, brainstormsessies, productlanceringen, kick-offs, congressen, persconferenties en teambuildings. Bovendien beschikken we over state-of-the-art didactisch materiaal zoals projectiesystemen met ClickShare, Logitech-camera's, pointers, digitale flipcharts, laptops, grote projectieschermen en beamers, allemaal beschikbaar voor jouw evenement.

Ontdek het hier