Effectief vergaderen

€ 459.80 incl. btw
€ 380.00 excl. btw

Effectief vergaderen

Ontwikkel cruciale vaardigheden voor productievere vergaderingen met onze opleiding Efficiënt Vergaderen. Leer effectief voorbereiden, structureren en omgaan met diverse vergadertypes, inclusief verslaglegging en opvolging van besluiten.

€ 459.80 incl. btw
€ 380.00 excl. btw

Over deze opleiding

De opleiding Efficiënt Vergaderen is gericht op het ontwikkelen van vaardigheden die cruciaal zijn om vergaderingen productiever te maken.

De eerste stap is het efficiënt voorbereiden van een vergadering, wat begint met het opstellen van een duidelijke agenda. We bespreken de verschillende types vergaderingen, waaronder informatievergaderingen, vergaderingen voor informatieoverdracht, probleemoplossende vergaderingen en besluitvormende vergaderingen.

Daarnaast richten we ons op de rol van de voorzitter en deelnemers in deze diverse vergadertypes. Je leert hoe je vergaderingen kunt structureren en beheren, inclusief het beheren van de agenda en het vaststellen van de juiste volgorde van agendapunten.

Het verloop van een vergadering wordt uitgebreid behandeld, inclusief technieken om effectief in te spelen op de verschillende persoonlijkheden en stijlen van deelnemers aan de vergadertafel. We bespreken ook hoe je een effectief verslag kunt maken en de nodige opvolging kunt geven aan de besluiten en actiepunten die tijdens de vergadering zijn genomen.

Voor wie

Brede doelgroep binnen lokale besturen.

Programma

Onthaal:    8u30-9u
9u-12u:     Aan het woord Koen Van Holderbeke (Impact nv)
12u-13u:   Broodjeslunch
13u-16u:   Aan het woord Koen Van Holderbeke (Impact nv)

Ik wil meer weten

Vond je geen antwoord op je vraag? Stel ze hier aan onze medewerkers.