Opleidingscheques

Wat zijn opleidingscheques?

Opleidingscheques zijn een vorm van subsidiering van de Vlaamse overheid waardoor je een gedeelte van je opleiding terugbetaald krijgt.

Heb ik recht op opleidingscheques?

Kijk op Vlaanderen.be voor de actuele voorwaarden.Opent in nieuw venster

Komt mijn opleiding in aanmerking voor opleidingscheques?

Je vindt het volledige overzicht van opleidingen die in aanmerking komen voor opleidingscheques Opent in nieuw venster in de opleidingsdatabank van de Vlaamse overheid.

Indien één van onze opleidingen voldoet aan de voorwaarden zal je op de opleidingspagina altijd de nodige gegevens zien staan onder het hoofdstuk ‘digitale opleidingscheques’:.

Hoe betaal ik mijn opleiding met opleidingscheques?

Vraag je digitale opleidingscheques door te nodige stappen te volgen op het digitale WSE-loket. Opent in nieuw venster

Van zodra je de digitale cheques van Edenred ontvangen hebt bezorg je ons deze, samen met de originele mail, via info@pxl-next.be met vermelding van de campus waar je de opleiding zal volgen.

Hou rekening met onze algemene betalingsvoorwaarden Opent in nieuw venster bij het hanteren van opleidingscheques.

Indien je je cheques niet tijdig zal ontvangen, betaal je je opleiding aan de hand van de ontvangen betalingsgegevens. Onze administratie zal na verwerking het bedrag van je opleidingscheques terugstorten.

Indien je je cheques tijdig ontvangt dien je enkel nog het eventuele restbedrag van je opleiding te betalen. De waarde van de aangeboden cheque niet groter mag zijn dat het totaalbedrag van je opleiding.

Kan ik mijn opleidingscheques laten terugbetalen?

Indien je voor eender welke reden je opleidingscheques niet meer wenst te gebruiken, kan je deze laten terugbetalen door Edenred. Volg hiervoor de stappen zoals beschreven op de website van de Vlaamse overheid. Opent in nieuw venster