Discover PXL-NeXT tijdens de infodag zaterdag 9 september 2023

2 weken 5 dagen geleden

Op 9 september zetten Hogeschool PXL en PXL-NeXT opnieuw de deuren open voor de jaarlijkse infodag. Je bent tussen 9u00 en 14u00 welkom in gebouw D (PXL-NeXT). 

Infodag

Tijdens deze infodag staan onze docenten en opleidingscoördinatoren met veel plezier voor je klaar om je van alle informatie te voorzien over ons uitgebreid aanbod aan postgraduaten en kortlopende opleidingen. Dé uitgelegen kans om kennis te maken met PXL-NeXT en alles wat we jou te bieden hebben. Bovendien kan je bij onze experts terecht met al jouw vragen over PXL-NeXT en ons opleidingsaanbod! 

Klaar om jouw NeXT move te ontdekken? Schrijf je dan snel in! 

Praktische informatie

  • Datum: Zaterdag 9 september 2023
  • Tijdstip: 9u00 - 14u00
  • Locatie: PXL-NeXT (Gebouw D, Elfde-Liniestraat 24, 3500 Hasselt) 

Om er zeker van te zijn dat je in de beste omstandigheden onthaald kan worden en de juiste info kan bekomen, vraagt de Hogeschool PXL om in te schrijven alvorens een bezoekje te brengen aan de fysieke versie van deze infodag.

Ik schrijf me in!

PXL-NeXT Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij PXL-NeXT

Naar alle artikels
jobevent 2024
Event

PXL-Jobevent 2024

Artikel

Plan your NeXT event!

Een bedrijfsfeest is de gelegenheid bij uitstek om het gevoel van waardering en samenhorigheid te vergroten. Heb jij een bedrijfsfeest, personeelsfeest of ander event in het verschiet en ben je op zoek naar een partner die jou kan helpen bij de organisatie? PXL-NeXT ondersteunt je van A tot Z!

Nieuws

Eline Grouwels wordt nieuwe directeur van PXL-NeXT

Op maandag 15 mei 2023 start Eline Grouwels als directeur van PXL-NeXT. Eline heeft een schat aan ervaring opgebouwd in de opleidingswereld en heeft een duidelijke visie waar we met PXL-NeXT (levenslang leren en congresinfrastructuur) naar toe moeten. Met haar visie, ervaring en goesting zal Eline samen met het team PXL-NeXT verder op de kaart zetten.