Online

Zoek je de meest flexibele manier om je skills en kennis te ontwikkelen?
Als innovatieve organisatie zijn we mee met onze tijd. We beseffen meer dan ooit dat de klassieke vorm van onderwijs niet meer bij iedereen past. Daarom bieden wij ook flexibiliteit. Voor zowel individuen als bedrijven of organisaties is het  belangrijk om bij te blijven met ontwikkelingen en job vaardigheden.

Ontdek de opleidingen van PXL-NeXT

Met de online academy van PXL-NeXT bieden wij een efficiënte oplossing om levenslang te leren. Zo kan je jouw onderneming aan de hand van verschillende professionele vaardigheden versterken. Daarom focust ons aanbod op heel wat aspecten die relevant zijn voor bedrijven of organisaties: Duurzaam ondernemen, communicatie, HR, fiscaliteit, strategie, leiderschap enzovoort.

Campusleren

Campusleren wordt wel eens gezien als het klassieke lesgeven. Je begeeft je naar de campus voor een fysieke les gegeven door de docent of trainer zelf. Toch is deze leervorm doorheen de jaren geëvolueerd. Je krijgt interactieve lessen van docenten die zelf met beide voeten in de praktijk staan. Verwacht je aan actuele cases en hands-on leren. In onze verschillende praktijkruimtes en labs ga je voornamelijk zelf aan de slag onder begeleiding van de docent. 

Extern

Onze campussen zijn allemaal voorzien van goed uitgeruste lokalen en geavanceerde infrastructuur. Toch kunnen we niet altijd alles zelf in huis aanbieden. Daarom kiezen we voor bepaalde opleidingen of lessen voor een externe locatie. Je krijgt dan fysiek les van een van onze docenten of trainers op een relevante locatie. 

Hybride Leren (met terugkijk-optie)

De les wordt op de campus gegeven en je bepaalt zelf of je de les op de campus
volgt of via een live-stream (via een camera) thuis of op eender welke plaats.
De lessen worden eveneens opgenomen zodat je ze op een later tijdstip kan
terugkijken.

Hybride Leren (zonder terugkijk-optie)

De les wordt op de campus gegeven en je bepaalt zelf of je de les op de campus
volgt of via een live-stream (via een camera) thuis of op eender welke plaats.
Deze lessen worden NIET opgenomen (geen terugkijkoptie).

Virtual classroom

Jouw fysieke klas maar dan 100% online. De virtual classroom is volledig digitaal en brengt het klasgevoel en interactie online. De volledige klas volgt tegelijkertijd online les terwijl de docent of trainer de uitleg doet. Het scherm kan gebruikt worden om een presentatie te laten zien of om de docent zelf te volgen. In de virtuele classroom kan je net als in een echte klas vragen stellen, overleggen met mede-cursisten en zelfs in groepen werken. 

E-module

Een e-module is een voorop opgenomen les door de docent of trainer in videoformaat. Deze video wordt dan online geplaatst zodat de cursisten deze later kunnen bekijken. Je volgt deze module waar en wanneer je wil, volledig op je eigen tempo. Wil je een stuk herbekijken? Dan kan je gewoon terugspoelen. Achteraf kan je altijd jouw vragen of opmerkingen aan de docent in kwestie bezorgen.

Livestream

In bepaalde gevallen zal niet iedereen de fysieke les in persoon kunnen bijwonen. In deze gevallen wordt er voor deze lessen livestream voorzien voor de thuisblijvers. Via opnameapparatuur wordt de les live uitgezonden. Sommige van onze apparatuur volgt de docent of trainer zelfs overal waar hij gaat. Stelt een cursist in de les een vraag, dan kan hij/zij de aandacht van de camera vragen zodat jij thuis ook in contact staan met jouw mede-cursisten op de campus. Tijdens een livestreaming kan je perfect vanuit thuis ook vragen stellen aan de docent.