Employee Lifecycle en Employer Marketing

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Employee Lifecycle en Employer Marketing

Employer Branding / Bouwen aan een sterk werkgeversmerk – Deel 2

Ontdek strategieën voor effectieve sociale media, referral-recruitment en analyse van je organisatie met SWOT. Deze interactieve workshops zorgen voor praktijkervaring en waardevolle vaardigheden, waardoor je direct een aantrekkelijk werkgeversmerk kunt creëren en behouden in een competitieve arbeidsmarkt. 

 

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen
Sector
Openbare besturen
Leervorm
Campusleren

Over deze opleiding

Deze opleiding biedt een uitgebreide verkenning van de verschillende facetten die betrokken zijn bij het creëren en onderhouden van een positief werkgeversmerk. Tijdens de cursus behandelen we diverse onderwerpen, waaronder het effectief omgaan met sociale media, het stimuleren van referral-recruitment, lokaal rekruteren, het analyseren van de SWOT (Sterktes, Zwaktes, Kansen en Bedreigingen) van je eigen organisatie, en arbeidsmarktcommunicatie. Deze onderwerpen bieden inzicht in de strategieën die kunnen worden toegepast om het werkgeversmerk te versterken en getalenteerde kandidaten aan te trekken.

Bovendien omvat de vorming ook interactieve workshops waarin je de aangeleerde concepten in de praktijk kunt toepassen en waardevolle vaardigheden kunt ontwikkelen. Kortom, deze opleiding biedt deelnemers de tools en kennis om een aantrekkelijk werkgeversmerk te creëren en te onderhouden in een concurrerende arbeidsmarkt. 

Voor wie

De opleiding richt zich tot HR-verantwoordelijken en HR-medewerkers, de leden van de directie, het management en het ruime leidinggevend kader en leden van het bestuur.

Programma

09.00u - 12.00u: Aan het woord, Ann Flipkens (Unikoo)

12.00u - 13.00u: Lunch

13.00u - 16.00u: Vervolg

Trainers en docenten

Onze trainers en docenten zijn echte experten uit het werkveld. Zij staan klaar om ondernemende studenten, professionals en bedrijven te inspireren en verder te helpen. Met een sterk netwerk aan freelance trainers en docenten haalt PXL-NeXT de beste expertise in huis!

Lees meer
Trainers

Ann
Flipkens

Ik wil meer weten

Vond je geen antwoord op je vraag? Stel ze hier aan onze medewerkers.