Kwaliteitsvol HRM beleid bij de overheid

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Kwaliteitsvol HRM beleid bij de overheid

Verken modern HRM-beleid voor openbare besturen, leer over werving, loopbaanontwikkeling en uitdagingen zoals jobtevredenheid.

Ontdek rechtspositieregelingen, vastbenoemde versus contractuele medewerkers en opkomende trends zoals talentmanagement.

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen
Sector
Openbare besturen
Leervorm
Hybride leren

Over deze opleiding

Deze opleiding biedt een uitgebreide verkenning van diverse aspecten van modern en hoogwaardig HRM-beleid, met speciale nadruk op de specifieke context van (lokale) openbare besturen.

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere de kernprincipes van HR-beleid, de HRM-cyclus inclusief functiebeschrijving, werving en selectie, onthaal/indiensttreding, loopbaanontwikkeling, uitdagingen met betrekking tot jobtevredenheid en uitstroom/uitdiensttreding/pensionering. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de rechtspositieregeling en de verschillen tussen vastbenoemde (statutaire) en contractuele medewerkers. Bovendien worden opkomende trends en ontwikkelingen in HRM besproken, met een vergelijking tussen talentmanagement en competentiebeheer. We behandelen actuele HRM-thema's en belichten de voornaamste uitdagingen op het gebied van HRM.

Voor wie

Medewerkers tewerkgesteld in een openbaar bestuur die een bredere basiskennis willen opdoen.

Leidinggevende die ervaren dat een basisopleiding HRM belangrijk is – of wordt in het uitoefenen van hun job.

Personeelsleden van een HR dienst.

Programma

9-12u: aan het woord Raf Celis (Diensthoofd talent en welzijn, stad Genk)

Trainers en docenten

Onze trainers en docenten zijn echte experten uit het werkveld. Zij staan klaar om ondernemende studenten, professionals en bedrijven te inspireren en verder te helpen. Met een sterk netwerk aan freelance trainers en docenten haalt PXL-NeXT de beste expertise in huis!

Lees meer
Trainers

Raf
Celis

Ik wil meer weten

Vond je geen antwoord op je vraag? Stel ze hier aan onze medewerkers.