Deze opleiding start in dag(en)

PowerPlatform: Ontwikkel je eigen apps en automatiseringen met PowerApps en PowerAutomate

€ 809.49 incl. btw
€ 669.00 excl. btw
Favorite
Deze opleiding start in dag(en)

PowerPlatform: Ontwikkel je eigen apps en automatiseringen met PowerApps en PowerAutomate

Apps en automatiseringen helpen een bedrijf of organisatie om hun processen te optimaliseren, de productiviteit te verhogen en de algehele efficiëntie te verbeteren. In de snel evoluerende wereld van technologie is de vraag naar op maat gemaakte bedrijfsoplossingen dan ook groter dan ooit. Ontwikkel zelf die apps en automatiseringen met behulp van PowerApps en PowerAutomate.

€ 809.49 incl. btw
€ 669.00 excl. btw

Over deze opleiding

In deze praktijkgerichte opleiding leer je hoe je PowerApps en PowerAutomate kan gebruiken om je eigen oplossingen te ontwerpen en te implementeren voor verschillende scenario’s. Je ontdekt ook de andere tools van PowerPlatform, zoals PowerBI, PowerVirtualAgents en PowerPages, en werkt samen met PowerApps en PowerAutomate.

Voor wie

Je wil je eigen apps en automatiseringen maken met PowerPlatform, zonder veel code te schrijven. Je hebt geen voorkennis nodig van PowerApps of PowerAutomate, maar je hebt wel een basisbegrip van SharePoint, Forms en Teams.

Programma

De opleiding loopt over twee dagen:

Dag 1
Theorie en praktijk. Je krijgt een overzicht van PowerPlatform en de verschillende tools die er deel van uitmaken. Je leert de basisprincipes van PowerApps en PowerAutomate, waarna je verschillende kleine en middelgrote oefeningen maak om de mogelijkheden te verkennen en te oefenen.

Dag 2
Grote oefening. Je maakt een Canvas App voor kostenbeheer, waarbij je gebruik maakt van PowerApps, PowerAutomate, SharePoint, Forms, Teams, enz. Je krijgt ook tips en trucs om je apps en automatiseringen te optimaliseren en te beveiligen. 

Wat leer je tijdens deze 2-daagse opleiding:

Overzicht van 'Power'-toepassingen: PowerAutomate, PowerApps, PowerBI, PowerVirtualAgents, PowerPages
Het concept van ‘citizen developer’ en de voordelen van low-code ontwikkeling
Dataverse, de database van PowerPlatform, en hoe je ontwikkelingsomgevingen kan instellen en beheren
Het verschil tussen Canvas Apps en Model-Driven Apps, en hoe je gegevensbronnen en connectoren kan gebruiken om je apps te verbinden met verschillende services
Het licentiemodel van PowerApps en PowerAutomate, en hoe je PowerApps for Teams kan gebruiken om apps te delen met je collega’s
Hoe je PowerApps kan gebruiken om het formulier van een SharePoint-lijst te bewerken en aan te passen
Hoe je PowerAutomate kan gebruiken om workflows te maken die worden geactiveerd door verschillende triggers, zoals het invullen van een formulier, het wijzigen van een item, het ontvangen van een e-mail, enz.
Hoe je PowerAutomate kan integreren met andere Microsoft-tools, zoals Teams, Outlook, Forms, enz.
Hoe je PowerApps en PowerAutomate kan combineren om complexe scenario’s op te lossen, zoals voorraadbeheer, tijdschema’s, materiaalreserveringen, kostenbeheer, enz.

Trainers en docenten

Onze trainers en docenten zijn echte experten uit het werkveld. Zij staan klaar om ondernemende studenten, professionals en bedrijven te inspireren en verder te helpen. Met een sterk netwerk aan freelance trainers en docenten haalt PXL-NeXT de beste expertise in huis!

Lees meer
Trainers

Simon
Geers

kmo-portefeuille

Thema: Digitalisering - Software

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat. 

  • MO* € 535.20
  • KO** € 468.30

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen

** kleine ondernemingen

Praktische info:

BYOD (Bring Your Own Device): breng je eigen laptop mee naar de opleiding. Wij zorgen voor een softwareomgeving met de nodige logins. 

Lesdata:

dinsdag 30/04 en 07/05/2024 (9-16 uur)

Locatie:

PXL-NeXT - Campus Corda (Gebouw 1, 1ste verdieping), Kempische Steenweg 293/16, 3500 Hasselt.

Wij voorzien koffie, thee, water en broodjeslunch. 

Contact:

Wim Guldentops

business developer IT

g| +32 (0) 476 57 04 92

e| wim.guldentops@pxl-next.be

Ik wil meer weten

Vond je geen antwoord op je vraag? Stel ze hier aan onze medewerkers.

Wim
Guldentops