Netwerken voor studenten ondersteund door PXL-NeXT diensten

1 maand geleden

Op 8 november kwamen bedrijven samen in het Congress gebouw op de Elfde-Liniestraat in Hasselt om PXL-Digital studenten bij te staan in hun stagekeuze. Een professionele keuze vereist een professionele omgeving. Daarom stond PXL-NeXT de organisatie van de handshake met alle plezier bij.

Badge Handshake PXL

De laatstejaarsstudenten Toegepaste Informatica & Elektronica kwamen in de avond van 8 november aan in een professioneel ingerichte locatie van PXL-NeXT voor een ontmoetingsmoment met potentiële stagebedrijven. Jaarlijks vloeien hieruit heel wat mooie samenwerkingen tussen student en bedrijf, maar ook de samenwerking met PXL-NeXT om de locatie op de Elfde-Liniestraat “ready for business” te maken!

Jouw evenement laten ondersteunen of hosten op een van de prestigieuze PXL-NeXT locaties?

Neem zeker contact op met onze eventmanager Frédérique!

E-mail

Bellen

PXL-NeXT Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij PXL-NeXT

Naar alle artikels
logo Red Bull Campus Clutch
IT & Digital transformation

PXL-NeXT en Hogeschool PXL Esports wint de Red Bull Campus Clutch!

Event

Terugblik naar Sciencepub: the reality/virtuality continuum for future life and work

Op 9 november namen we bij PXL-NeXT een tijdsmachine naar de toekomst in onze hybride sessie “the reality/virtuality continuum for future life and work”. Al onze vragen over de nieuwe digitale mogelijkheden en de hyperreële alternatieve wereld werden beantwoord. We blikken hier terug op een geslaagde Sciencepub.

Event

Event: The Reality/Virtuality Continuum for future Life and work

Dat technologie een enorm groot deel van ons dagelijks leven is geworden, valt niet te ontkennen. Achter onze kop koffie, onder de douche of met de heggenschaar in de tuin komen we er misschien niet mee in aanraking, maar ons leven in het digitaal universum is enkel toegenomen.