Nieuws

Veilig en vereenvoudigd: de overgang naar SSO bij PXL-NeXT

In een wereld waar digitaal leren de norm wordt, zijn we bij PXL-NeXT trots op onze vooruitstrevende aanpak van online opleidingen. Met een aanbod dat varieert van hybride klaslokalen tot onze online academy, zijn we helemaal klaar voor de digitale revolutie. Echter, met grote digitale sprongen komen ook grote verantwoordelijkheden, vooral op het gebied van online veiligheid.

Nieuws

Eline Grouwels wordt nieuwe directeur van PXL-NeXT

Op maandag 15 mei 2023 start Eline Grouwels als directeur van PXL-NeXT. Eline heeft een schat aan ervaring opgebouwd in de opleidingswereld en heeft een duidelijke visie waar we met PXL-NeXT (levenslang leren en congresinfrastructuur) naar toe moeten. Met haar visie, ervaring en goesting zal Eline samen met het team PXL-NeXT verder op de kaart zetten.

Nieuws

PXL-NeXT pakt uit met meer dan tien nieuwe postgraduaten vanaf volgend academiejaar

Vanaf volgend academiejaar kan je bij PXL-NeXT uit meer dan tien nieuwe postgraduaten kiezen, waaronder drie binnen het domein Education, één binnen het domein Business, twee binnen het domein Creativity en één binnen het domein IT & Digital Transformation. Daarmee zet het opleidingscentrum nog meer in op levenslang leren en beantwoordt het aan de immer veranderende behoeften van de arbeidsmarkt.

Nieuws

De arbeidsdeal: een nieuwe weg naar talentontwikkeling in bedrijven

Vrijdag 31 maart staat ongetwijfeld aangestipt in de agenda’s van veel organisaties. De arbeidsdeal die de federale overheid doorvoerde schrijft immers voor dat bedrijven met 20 of meer medewerkers tegen die datum een gestructureerd opleidingsplan moeten voorleggen. De uitwerking ervan blijkt echter voor veel organisaties geen sinecure te zijn. Daarom nodigde Motmans & Partners, in samenwerking met PXL-NeXT, verschillende klanten uit om hen praktische tips aan te reiken en ondersteuning te bieden bij het implementeren van de arbeidsdeal.  

Nieuws

Hoe corona en oorlog in Oekraïne een nieuwe logistieke opleiding veroorzaakte

Toen in maart 2021 het gigantisch containerschip, de Ever Given vast kwam te zitten in het Suez-kanaal en zo de belangrijke handelsroute ter wereld blokkeerde, gingen er voor het eerst overal logistieke alarmsignalen af.

Corona en de oorlog in Oekraïne met de daaruit volgende grondstoftekorten, energieproblemen en personeelstekorten deden de wereld pas echt opschrikken.