VOV-beurs | 4 juni 2024

3 weeks geleden

Op dinsdag 4 juni 2024 vind je PXL-NeXT terug op de VOV-beurs in het ICC in Gent. Dit jaar ligt de focus op 'Connecting L&D', de perfecte gelegenheid voor professionals in Learning & Development om te netwerken en ideeën uit te wisselen. Meer informatie over deze beurs vind je onder de afbeelding.

VOV-beurs
PXL-NeXT organiseert op de VOV-beurs een interactieve lezing met als onderwerp 'Het levenslang leren van de toekomst'.
 
  • Interactieve lezing: Het levenslang leren van de toekomst
  • Tijdstip: 15.10 tot 15.30 uur
     
Hoe kan jij erbij zijn?
 
Er zijn 3 mogelijkheden:
 
1. Wil jij graag met korting naar de beurs? Gebruik de promocode PXLNBEURS24 voor 15% korting op jouw toegangsticket. Je kan ons spotten aan standnummer 802 of deze sessie volgen tijdens onze workshop in Guislainzaal 3.
 
2. Spring binnen tijdens onze Fika op de Corda Campus (gebouw 1, verdieping 1) in Hasselt. We zetten de deuren vanaf 14.30 uur voor je open. Onder het genot van een heerlijk stukje taart en een tasje koffie kan je de sessie meevolgen vanuit ons hybride lokaal. Inschrijven is niet nodig.
 
3. Ben je niet in de mogelijkheid om langs te komen? Volg dan de sessie online via deze link.

PXL-NeXT Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij PXL-NeXT

Naar alle artikels
Infodag PXL
Event

Vragen over het aanbod van PXL-NeXT? Stel ze tijdens één van onze infomomenten!

Ook in 2024 hebben we heel wat infomomenten van Hogeschool PXL en PXL-NeXT voor jou in petto. Tijdens deze infomomenten kan je met al je vragen over levenslang leren terecht in gebouw D (PXL-NeXT). 

Schrijf je hier in

Blog teaser AI
Pers

PXL-NeXT in de pers: Hogeschool PXL start postgraduaat AI Compliance Officer

De Hasseltse Hogeschool PXL biedt vanaf oktober een bijkomende opleiding aan voor wie zich wil verdiepen in AI-wetgeving.

Auteur: Pieterjan Van Leemputten

Artikel

PXL lanceert nieuw postgraduaat Advanced Personal Trainer

In reactie op de groeiende vraag naar gekwalificeerde personal trainers en de voortdurende evolutie in de fitnessindustrie, heeft Hogeschool PXL in samenwerking met Aventuz Academy met trots het nieuwe postgraduaat Advanced Personal Trainer gelanceerd, als onderdeel van PXL-Next, het opleidingscentrum van PXL.