People Management

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

People Management

Deze opleiding focust op effectief evaluatiemanagement, inclusief het structureren van gesprekken en opvolging na evaluaties.

Ontdek exitgesprekken, pas de zelf-determinatietheorie toe in motivatiegesprekken, en wordt vaardig in het succesvol leiden van teams.  

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen
Sector
Openbare besturen
Leervorm
Campusleren

Over deze opleiding

De opleiding People Management biedt een diepgaande verkenning van evaluatieprocessen en de kunst van effectief management. Het begint met het begrip van het doel van evaluaties en de voorwaarden waaraan een goede evaluatie moet voldoen. Je leert hoe je je kunt voorbereiden op een evaluatie, inclusief het structureren van het proces en het verzamelen van relevante gegevens.

Het voeren van evaluatiegesprekken is een kernonderdeel van de cursus, waarbij je begint met een introductie, gevolgd door de evaluatie zelf, het maken van duidelijke afspraken en het formuleren van een concreet actieplan. 

Na de evaluaties besteden we aandacht aan nazorg en opvolging, en bekijken we hoe je exitgesprekken kunt opzetten, structureren en verwerken. We analyseren de inzichten die uit exitgesprekken kunnen worden gehaald. 

Een belangrijk aspect van People Management is het motiveren van medewerkers. We verkennen de zelfdeterminatietheorie en passen deze in de praktijk toe, met de nadruk op motivatiegesprekken als een effectieve tool om medewerkers te inspireren en betrokken te houden bij hun werk. Deze opleiding voorziet je van de vaardigheden en kennis die nodig zijn om mensen effectief te leiden en te beheren.

Programma

Deze opleiding loopt over 2 dagen; dinsdag 27 februari 2024 en dinsdag 5 maart 2024 met onderstaand dagprogramma.

  • 09.00u - 12.00u: Aan het woord, deskundige (Impact)
  • 12.00u - 13.00u: Lunch
  • 13.00u - 16.00u: Vervolg

Ik wil meer weten

Vond je geen antwoord op je vraag? Stel ze hier aan onze medewerkers.