Samenwerking PXL

Hogeschool PXL en SyntraPXL Business slaan de handen in elkaar en vormen een unieke alliantie op gebied van opleiding en onderwijs. De fysieke campussen in Hasselt liggen al op een boogscheut van elkaar, maar nu zullen ze dus ook inhoudelijk sterk gaan samenwerken.

Bekijk ons opleidingsaanbod

Als pionier in Vlaanderen zetten ze samen grote stappen om volop in te zetten op toekomstgerichte werkkrachten en levenslang leren. De missie van zowel PXL als die van  SyntraPXL sluiten perfect aan op die van PXL-NeXT, namelijk individuen en organisaties professioneel versterken door aanbod- en vraaggerichte opleiding en begeleiding aan te bieden, met meer en beter ondernemen als doel.

Hogeschool PXL

Al meer dan 15 jaar werk de hogeschool PXL actief aan een aanbod van levenslang leren. Met het zogenaamde PXL-Congress ontwikkelden ze een centrum voor dit aanbod. Een centrum waar experts van maar liefst 9 verschillende departementen en domeinen garant staan voor een uitgebreid navormingsaanbod. Professionals kunnen bij PXL-Congress terecht voor workshops en studiedagen maar ook voor kortlopende opleidingen en postgraduaten. Met een ruim aanbod doelt PXL-Congress op het bijdragen aan de professionele groei van individuen. Ook op specifieke vragen vanuit het werkveld biedt PXL-Congress een antwoord met professionele trainingen op maat en in-house opleidingen. Alsook worden bedrijven op hun vraag ondersteund tijdens hun professionele evenementen.

PXL-Congress beschikt ook over alle nodige infrastructuur voor digitale opleidingen: livestream, hybride, on demand, ... Door het plaats- en tijdsonafhankelijk leren (anytime & anywhere!) kunnen cursisten werken en studeren vlot combineren.

Ontdek Hogeschool PXL

SyntraPXL

SyntraPXL staat al jaren in de professionele opleidingsmarkt bekend als de opleidingsspecialist voor mensen die ondernemer willen worden of mensen die een professionele carrièrewending nastreven. SyntraPXL werkt met trainers. Zij zijn vakexperts die vanuit ervaring en actuele kennis cursisten zeer toepassingsgericht onderdompelt in een desbetreffende materie. Dat gekoppeld aan de inhoudelijke sterke innovatie van de opleidingen en de geïntegreerdheid van ‘ondernemen’ in de opleidingen, maakt SyntraPXL uniek en zeer bekend. 

 

Ontdek SyntraPXL