Waarom PXL-NeXT

Bij PXL-NeXT organiseren we opleidingstrajecten voor, door en met het bedrijfsleven.

Ontdek onze opleidingen!

Onze klanten en cursisten zijn dan ook experts uit het bedrijfsleven die al een succesvolle carrière achter de rug hebben. Onze opleidingen zijn alles behalve enkel theoretische kennis. Je wordt op een praktische manier klaargestoomd voor de NeXT step in het professionele werkveld. Ons doel is om een goede interactie tussen trainers en cursisten te garanderen. Het uitwisselen van ervaringen en best practices zorgt dan ook voor een grote meerwaarde.

Onze troeven
Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Bij PXL-NeXT gaan we verder dan enkel overdracht van technische kennis. Niet enkel jouw professionele competenties groeien, ook jij als persoon ontwikkelt. In de zoektocht naar groei en kennis is het doel om als individuele professional, business team, bedrijf of organisatie waarde te creëren. PXL-NeXT is het opleidingscentrum om dit te doen. Onze trainers en medewerkers zetten alles om een inspirerende leerervaring te bieden door innoverende kennis en praktische inzichten te delen die er echt toe doen.

Professionele trainingsruimtes

Volg een opleiding op state-of-the-art locaties die volledig toegewijd zijn aan professionele ontwikkeling. We halen het maximale rendement te halen uit overlegmomenten, opleidingen en trainingen dankzij audiovisuele media die gericht is op interactieve sessies. Zo blijf jij geëngageerd! In onze professionele trainingsruimtes is alles terug te vinden om onze opleidingen zo up-to-date en zo interactief mogelijk te maken.

Onze moderne campussen doorheen Hasselt en Genk zijn daar bovenop erg eenvoudig te bereiken! Elke campus is voorzien van genoeg parkeergelegenheid of is makkelijke bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Ontdek onze campussen hier:

Expert trainers

Onze opleidingstrajecten zijn ontwikkelt voor, door en met experten in het bedrijfsleven. Wij testen onze trainers op hun vaardigheden en actuele expertise. Op deze manier beland je telkens opnieuw in praktijkgerichte lessen, gegeven door vaktechnische ondernemers met jarenlange ervaring op hun palmares. Voor ons is het belangrijk dat ons opleidingsaanbod altijd mee is met hedendaagse ontwikkelingen. Bij PXL-NeXT gaan we toekomstgericht te werk. 

Professioneel en praktijkgericht

Een kick-start voor je carrière, het verdiepen of verbreden van jouw expertise of een nieuwe weg inslaan. Bij PXL-NeXT staan we voor “learning by doing”. Het leren gaat dus veel verder dan de muren van een leslokaal. Je leert een vak zoals het eruit ziet in het werkveld. Dit maakt het mogelijk om verworven inzichten snel en efficiënt toe te passen in je nieuwe carrière.

Hybride leren

Haal alles uit je opleiding dankzij de vele mogelijkheden. Thuis achter jouw scherm, in een leslokaal of in groep. De hybride leeromgeving biedt de ideale mix tussen on-en off-campus leren. Met hybride leren draagt PXL-NeXT bij aan een future-proof opleidingsaanbod. Onze trainers en docenten hebben ervaring in het opzetten van hybride leertrajecten, het vormgeven ervan en de digitale didactiek in zo’n online omgeving.