Talentontwikkeling met Motmans & Partners

Waarom deze samenwerking?

Ondanks de huidige marktsituatie heerst er een toenemende vraag naar talentontwikkeling bij bedrijven. Gezien de actuele krapte op de arbeidsmarkt is het namelijk belangrijk om bestaande medewerkers aan je organisatie te binden. Wanneer jij als bedrijf tegemoet wil komen aan de groeiambities van jouw medewerkers, is investeren in een maatgericht opleidingsaanbod cruciaal.  

Bovendien daagt de arbeidsdeal bedrijven en organisaties uit om in te zetten op een gestructureerd opleidingsplan.

Om een passend antwoord te bieden op deze groeiende vraag heeft PXL-NeXT de handen in elkaar geslagen met Motmans & Partners, een organisatie gespecialiseerd in HR. Dankzij deze samenwerking kunnen we onze klanten nog beter ontzorgen in het detecteren van opleidingsnoden en het uitwerken van een maatgericht en opleidingsprogramma.

Hoe gaan we te werk? 

Jij hebt een vraag rond een opleidingsplan voor jouw organisatie? Wij komen graag bij je langs!Na een eerste verkennend gesprek kan één van de experten van Motmans & Partners een Quick Scan van jouw organisatie maken. Met behulp van een wetenschappelijk onderbouwde tool wordt het HR-beleid in kaart gebracht en wordt er zeer inzichtelijk gevisualiseerd welke aspecten vandaag reeds aanwezig zijn, en in welke mate deze reeds in hun volle potentieel worden ingezet. Op die manier krijgt de organisatie een goed overzicht van de huidige stand van zaken en van de potentiële verbeterpunten op vlak van HR. Hieruit volgend zullen ook de opleidingsnoden blootgelegd worden.

Vervolgens zal PXL-NeXT op basis van deze informatie een opleiding voorstellen of uitwerken. Zo garanderen we dat de vorming steeds bij de behoeften van de organisatie en medewerkers past.

Ons opleidingsaanbod

Het opleidingsaanbod van PXL-NeXT bevat zowel maatwerk als opleidingen uit ons open aanbod. Een greep uit de opleidingen die wij aanbieden:

  • Financial for non-finance managers

  • Communicatie- en presentatietechnieken

  • Peoplemanagement

  • Stressmanagement

  • Changemanagement

  • Innovatie

  • Duurzaam ondernemen

Meer weten over onze PXL-NeXT opleidingen? Ontdek ze hier allemaal!

Wil je weten wat Motmans & Partners voor jou kan betekenen? Contacteer ons of neem een kijkje op hun website.