De weg naar een duurzame en inclusieve arbeidsmarkt met Fons Leroy!

3 maanden 3 weken geleden

28 november staat voor PXL-NeXT in het teken van welzijn op het werk.
Staat mentaal welzijn hoog op de agenda bij jou op de werkvloer? Welke acties werden er al ondernomen? En hoe kan dit beter?

Tijdens een netwerkmoment van 19u tot 21u maak je kennis met ons postgraduaat ‘Mentaal welzijn op het werk’. Fons Leroy geeft als keynote spreker de aftrap van dit info- én netwerkevent. Deelname is gratis! 

Nu inschrijven

Een studie van UGent over welzijn op het werk in Vlaanderen (1009 Vlaamse respondenten) geeft aan dat maar liefst 8 op 10 werkende Vlamingen stress ervaart gerelateerd aan hun job. Volgende, zorgwekkende bevinding is dat deze stress bij meer dan 2 op 3 al meer dan drie maanden aansleept. Wat doe je, als werkgever, om jouw medewerkers te ondersteunen?

Het postgraduaat ‘welzijn op het werk’ gaat met werkgevers aan de slag met de invulling van een welzijnsbeleid op maat. In 6 modules belichten we de verschillende facetten van welzijn op de werkvloer. In elk van deze modules staat een concrete vertaalslag van wetenschappelijk onderzoek naar praktische handvaten, procedures en acties centraal. 

Alvast een voorproefje van deze leerrijke opleiding?

Maak dan op maandag 28 november van 19 u. tot 21 u in PXL-NeXT kennis met ons postgraduaat ‘Mentaal welzijn op het werk’. Fons Leroy geeft als keynote spreker de aftrap van dit info- én netwerkevent.  

Keynote speaker: Fons Leroy
Lees hier meer. 

Nu inschrijven voor de infoavond

PXL-NeXT Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij PXL-NeXT

Naar alle artikels
Pers

PXL-NeXT in de pers: Het luxeprobleem dat er geen is (opinie)

Nieuws

De arbeidsdeal: een nieuwe weg naar talentontwikkeling in bedrijven

Vrijdag 31 maart staat ongetwijfeld aangestipt in de agenda’s van veel organisaties. De arbeidsdeal die de federale overheid doorvoerde schrijft immers voor dat bedrijven met 20 of meer medewerkers tegen die datum een gestructureerd opleidingsplan moeten voorleggen. De uitwerking ervan blijkt echter voor veel organisaties geen sinecure te zijn. Daarom nodigde Motmans & Partners, in samenwerking met PXL-NeXT, verschillende klanten uit om hen praktische tips aan te reiken en ondersteuning te bieden bij het implementeren van de arbeidsdeal.  

Pers

PXL-NeXT start eerste opleiding ‘Smarketing’ in België

Door de steeds toenemende digitalisering en het belang van online systemen zal gemiddeld 60% van het koopproces al voorbij zijn als sales daadwerkelijk aan de slag gaat. "De verhoudingen tussen traditionele 'Marketing' en 'Sales' gaan hierbij op de schop. PXL-NeXT reikt met de nieuwe Smarketingopleiding handvaten aan om marketing en sales te integreren", aldus Francis Vos, departementshoofd PXL-Business.