De weg naar een duurzame en inclusieve arbeidsmarkt met Fons Leroy!

1 year 7 months geleden

28 november staat voor PXL-NeXT in het teken van welzijn op het werk.

Staat mentaal welzijn hoog op de agenda bij jou op de werkvloer? Welke acties werden er al ondernomen? En hoe kan dit beter?

Tijdens een netwerkmoment van 19u tot 21u maak je kennis met ons postgraduaat ‘Mentaal welzijn op het werk’. Fons Leroy geeft als keynote spreker de aftrap van dit info- én netwerkevent. Deelname is gratis! 

Nu inschrijven

Een studie van UGent over welzijn op het werk in Vlaanderen (1009 Vlaamse respondenten) geeft aan dat maar liefst 8 op 10 werkende Vlamingen stress ervaart gerelateerd aan hun job. Volgende, zorgwekkende bevinding is dat deze stress bij meer dan 2 op 3 al meer dan drie maanden aansleept. Wat doe je, als werkgever, om jouw medewerkers te ondersteunen?

Het postgraduaat ‘welzijn op het werk’ gaat met werkgevers aan de slag met de invulling van een welzijnsbeleid op maat. In 6 modules belichten we de verschillende facetten van welzijn op de werkvloer. In elk van deze modules staat een concrete vertaalslag van wetenschappelijk onderzoek naar praktische handvaten, procedures en acties centraal. 

Alvast een voorproefje van deze leerrijke opleiding?

Maak dan op maandag 28 november van 19 u. tot 21 u in PXL-NeXT kennis met ons postgraduaat ‘Mentaal welzijn op het werk’. Fons Leroy geeft als keynote spreker de aftrap van dit info- én netwerkevent.  

Keynote speaker: Fons Leroy

Lees hier meer. 

Nu inschrijven voor de infoavond

PXL-NeXT Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij PXL-NeXT

Naar alle artikels
Infodag PXL
Event

Vragen over het aanbod van PXL-NeXT? Stel ze tijdens één van onze infomomenten!

Ook in 2024 hebben we heel wat infomomenten van Hogeschool PXL en PXL-NeXT voor jou in petto. Tijdens deze infomomenten kan je met al je vragen over levenslang leren terecht in gebouw D (PXL-NeXT). 

Schrijf je hier in

VOV-beurs
Event

VOV-beurs | 4 juni 2024

Op dinsdag 4 juni 2024 vind je PXL-NeXT terug op de VOV-beurs in het ICC in Gent. Dit jaar ligt de focus op 'Connecting L&D', de perfecte gelegenheid voor professionals in Learning & Development om te netwerken en ideeën uit te wisselen. Meer informatie over deze beurs vind je onder de afbeelding.

Blog teaser AI
Pers

PXL-NeXT in de pers: Hogeschool PXL start postgraduaat AI Compliance Officer

De Hasseltse Hogeschool PXL biedt vanaf oktober een bijkomende opleiding aan voor wie zich wil verdiepen in AI-wetgeving.

Auteur: Pieterjan Van Leemputten