De weg naar een duurzame en inclusieve arbeidsmarkt met Fons Leroy!

1 week 4 dagen geleden

28 november staat voor PXL-NeXT in het teken van welzijn op het werk.
Staat mentaal welzijn hoog op de agenda bij jou op de werkvloer? Welke acties werden er al ondernomen? En hoe kan dit beter?

Tijdens een netwerkmoment van 19u tot 21u maak je kennis met ons postgraduaat ‘Mentaal welzijn op het werk’. Fons Leroy geeft als keynote spreker de aftrap van dit info- én netwerkevent. Deelname is gratis! 

Nu inschrijven

Een studie van UGent over welzijn op het werk in Vlaanderen (1009 Vlaamse respondenten) geeft aan dat maar liefst 8 op 10 werkende Vlamingen stress ervaart gerelateerd aan hun job. Volgende, zorgwekkende bevinding is dat deze stress bij meer dan 2 op 3 al meer dan drie maanden aansleept. Wat doe je, als werkgever, om jouw medewerkers te ondersteunen?

Het postgraduaat ‘welzijn op het werk’ gaat met werkgevers aan de slag met de invulling van een welzijnsbeleid op maat. In 6 modules belichten we de verschillende facetten van welzijn op de werkvloer. In elk van deze modules staat een concrete vertaalslag van wetenschappelijk onderzoek naar praktische handvaten, procedures en acties centraal. 

Alvast een voorproefje van deze leerrijke opleiding?

Maak dan op maandag 28 november van 19 u. tot 21 u in PXL-NeXT kennis met ons postgraduaat ‘Mentaal welzijn op het werk’. Fons Leroy geeft als keynote spreker de aftrap van dit info- én netwerkevent.  

Keynote speaker: Fons Leroy
Lees hier meer. 

Nu inschrijven voor de infoavond

PXL-NeXT Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij PXL-NeXT

Naar alle artikels
Pers

PXL-NeXT biedt meer dan een pleister op de wonde

IT & Digital transformation

PXL-NeXT en Hogeschool PXL Esports wint de Red Bull Campus Clutch!

Op woensdag 16 november werd voor de derde keer op rij historie geschreven voor het Esports team van Hogeschool PXL. Het studententeam versloeg zijn Limburgse concurrent UCLL gaming tijdens de Belgische finale van Red Bull Campus Clutch en nam daarmee een ticket naar de wereldfinale in Brazilië en een daaraan verbonden prijzenpot van 20.000 euro mee naar huis!

Event

Event: The Reality/Virtuality Continuum for future Life and work

Dat technologie een enorm groot deel van ons dagelijks leven is geworden, valt niet te ontkennen. Achter onze kop koffie, onder de douche of met de heggenschaar in de tuin komen we er misschien niet mee in aanraking, maar ons leven in het digitaal universum is enkel toegenomen.