De weg naar een duurzame en inclusieve arbeidsmarkt met Fons Leroy!

10 maanden geleden

28 november staat voor PXL-NeXT in het teken van welzijn op het werk.
Staat mentaal welzijn hoog op de agenda bij jou op de werkvloer? Welke acties werden er al ondernomen? En hoe kan dit beter?

Tijdens een netwerkmoment van 19u tot 21u maak je kennis met ons postgraduaat ‘Mentaal welzijn op het werk’. Fons Leroy geeft als keynote spreker de aftrap van dit info- én netwerkevent. Deelname is gratis! 

Nu inschrijven

Een studie van UGent over welzijn op het werk in Vlaanderen (1009 Vlaamse respondenten) geeft aan dat maar liefst 8 op 10 werkende Vlamingen stress ervaart gerelateerd aan hun job. Volgende, zorgwekkende bevinding is dat deze stress bij meer dan 2 op 3 al meer dan drie maanden aansleept. Wat doe je, als werkgever, om jouw medewerkers te ondersteunen?

Het postgraduaat ‘welzijn op het werk’ gaat met werkgevers aan de slag met de invulling van een welzijnsbeleid op maat. In 6 modules belichten we de verschillende facetten van welzijn op de werkvloer. In elk van deze modules staat een concrete vertaalslag van wetenschappelijk onderzoek naar praktische handvaten, procedures en acties centraal. 

Alvast een voorproefje van deze leerrijke opleiding?

Maak dan op maandag 28 november van 19 u. tot 21 u in PXL-NeXT kennis met ons postgraduaat ‘Mentaal welzijn op het werk’. Fons Leroy geeft als keynote spreker de aftrap van dit info- én netwerkevent.  

Keynote speaker: Fons Leroy
Lees hier meer. 

Nu inschrijven voor de infoavond

PXL-NeXT Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij PXL-NeXT

Naar alle artikels
jobevent 2024
Event

PXL-Jobevent 2024

Event

Discover PXL-NeXT tijdens de infodag zaterdag 9 september 2023

Op 9 september zetten Hogeschool PXL en PXL-NeXT opnieuw de deuren open voor de jaarlijkse infodag. Je bent tussen 9u00 en 14u00 welkom in gebouw D (PXL-NeXT). 

Artikel

Plan your NeXT event!

Een bedrijfsfeest is de gelegenheid bij uitstek om het gevoel van waardering en samenhorigheid te vergroten. Heb jij een bedrijfsfeest, personeelsfeest of ander event in het verschiet en ben je op zoek naar een partner die jou kan helpen bij de organisatie? PXL-NeXT ondersteunt je van A tot Z!