Event: Human Capital NeXT Level

10 maanden geleden

Op 27 april brengen we onze HR-community opnieuw samen en zoomen we in op een breed palet van Human Capital topics. We willen op deze manier de huidige HR-context vanuit verschillende perspectieven benaderen en je mogelijkheden geven om samen met onze HR-experts na te denken en je te verrijken met nieuwe inzichten.

Praktische informatie over Human Capital NeXT Level

  • Datum: 27 april 2023
  • Tijdstip: 18u00 tot 22u00
  • Locatie: Zaal Pacioli, PXL-NeXT (Elfde-Liniestraat 24, 3500 Hasselt) 

Klaar om je te laten inspireren door vernieuwende inzichten? Schrijf je dan snel in via onderstaande knop! 

Ik schrijf me in!

Onze NeXT Level HR-experts:

Geert Motmans

Gedelegeerd Bestuurder bij Motmans & Partners

Hoe kunnen we binnen de arbeidsmarkt 4.0 nog goede medewerkers vinden én deze aan onze organisatie binden? Eenmaal aan boord is het immers niet altijd 'plug and play'. Geert Motmans legt je graag uit hoe je jouw nieuwe werknemers kan begeleiden in hun onboardingproces en elkaars verwachtingen kunt afstemmen.

Over Geert Motmans

Karen Geöcze von Szendröi en Katrien Vanrusselt

Business Unit Manager bij Flexorius Academy

Een goede werksfeer verhoogt, naast het humeur van je werknemers, ook de productiviteit binnen jouw organisatie. Wil je weten hoe je als leidinggevende op een kordate, maar ook waarderende en verbindende manier kan omgaan met conflicten? Karen Geöcze von Szendröi en Katrien Vanrusselt vertellen jou graag hoe je zowel preventief als beleidsmatig kan werken aan een goede sfeer op de werkvloer. 

Over Karen Geöcze    Over Katrien Vanrusselt

Kris Cuypers

Chief People Officer bij Sisu Group en co-founder van Strictly Human

Metrics en analytics bieden jou als HR-professional heel wat mogelijkheden en inzichten om gerichter te werken aan het ontwikkelen en verbeteren van medewerkers en teams. Kris Cuypers neemt je op een toegankelijke wijze mee in deze boeiende wereld en focust vooral op pragmatische people metrics & analytics.

Over Kris Cuypers

PXL-NeXT Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij PXL-NeXT

Naar alle artikels
Pers

PXL-NeXT in de pers: Van kaars kopen tot bijleren over rouw: Rustpunt Begrafenissen houdt opnieuw hartenmarkt

Event

PXL-Jobevent 2024

Met het PXL-Jobevent wil Hogeschool PXL de afstuderende studenten maximale kansen bieden in hun zoektocht naar een eerste job. Het is ook een unieke kans voor alle andere studenten om goede contacten te leggen voor het vinden van een stageplaats of een bijverdienste als jobstudent of werkstudent!

Het PXL-Jobevent vindt plaats op donderdag 15 februari 2024 van 13.00u tot 16.00u in de Esplanade (Trixxo Arena) op Park H. 

Meer info en inschrijven via pxl.be/jobevent

Pers

PXL-NeXT in de pers: expert werpt licht op 12-jarige jongen die hoger IQ heeft dan Einstein: "Zonder begeleiding kan hoogbegaafd kind met depressies of schooluitval kampen"

Zopas haalde Rory Bidwell, een jongen van 12 uit het Verenigd Koninkrijk, wereldwijd het nieuws met een IQ-score van 162. Daarmee scoort hij hoger dan Albert Einstein, die naar verluidt een IQ van 160 had. Maar is een hoge IQ-score een garantie voor goede schoolresultaten? En is het een goed idee om een hoogbegaafd kind een klas te laten overslaan? Wij vroegen het aan experte Michelle Dewulf van Hogeschool PXL in Hasselt. “In het geval van IQ betekent ‘meer’ niet meteen ‘beter’.”