Event: Human Capital NeXT Level

5 maanden geleden

Op 27 april brengen we onze HR-community opnieuw samen en zoomen we in op een breed palet van Human Capital topics. We willen op deze manier de huidige HR-context vanuit verschillende perspectieven benaderen en je mogelijkheden geven om samen met onze HR-experts na te denken en je te verrijken met nieuwe inzichten.

Praktische informatie over Human Capital NeXT Level

  • Datum: 27 april 2023
  • Tijdstip: 18u00 tot 22u00
  • Locatie: Zaal Pacioli, PXL-NeXT (Elfde-Liniestraat 24, 3500 Hasselt) 

Klaar om je te laten inspireren door vernieuwende inzichten? Schrijf je dan snel in via onderstaande knop! 

Ik schrijf me in!

Onze NeXT Level HR-experts:

Geert Motmans

Gedelegeerd Bestuurder bij Motmans & Partners

Hoe kunnen we binnen de arbeidsmarkt 4.0 nog goede medewerkers vinden én deze aan onze organisatie binden? Eenmaal aan boord is het immers niet altijd 'plug and play'. Geert Motmans legt je graag uit hoe je jouw nieuwe werknemers kan begeleiden in hun onboardingproces en elkaars verwachtingen kunt afstemmen.

Over Geert Motmans

Karen Geöcze von Szendröi en Katrien Vanrusselt

Business Unit Manager bij Flexorius Academy

Een goede werksfeer verhoogt, naast het humeur van je werknemers, ook de productiviteit binnen jouw organisatie. Wil je weten hoe je als leidinggevende op een kordate, maar ook waarderende en verbindende manier kan omgaan met conflicten? Karen Geöcze von Szendröi en Katrien Vanrusselt vertellen jou graag hoe je zowel preventief als beleidsmatig kan werken aan een goede sfeer op de werkvloer. 

Over Karen Geöcze    Over Katrien Vanrusselt

Kris Cuypers

Chief People Officer bij Sisu Group en co-founder van Strictly Human

Metrics en analytics bieden jou als HR-professional heel wat mogelijkheden en inzichten om gerichter te werken aan het ontwikkelen en verbeteren van medewerkers en teams. Kris Cuypers neemt je op een toegankelijke wijze mee in deze boeiende wereld en focust vooral op pragmatische people metrics & analytics.

Over Kris Cuypers

PXL-NeXT Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij PXL-NeXT

Naar alle artikels
jobevent 2024
Event

PXL-Jobevent 2024

Event

Discover PXL-NeXT tijdens de infodag zaterdag 9 september 2023

Op 9 september zetten Hogeschool PXL en PXL-NeXT opnieuw de deuren open voor de jaarlijkse infodag. Je bent tussen 9u00 en 14u00 welkom in gebouw D (PXL-NeXT). 

Artikel

Plan your NeXT event!

Een bedrijfsfeest is de gelegenheid bij uitstek om het gevoel van waardering en samenhorigheid te vergroten. Heb jij een bedrijfsfeest, personeelsfeest of ander event in het verschiet en ben je op zoek naar een partner die jou kan helpen bij de organisatie? PXL-NeXT ondersteunt je van A tot Z!