Plan your NeXT event!

2 maanden 4 weken geleden

Een bedrijfsfeest is de gelegenheid bij uitstek om het gevoel van waardering en samenhorigheid te vergroten. Heb jij een bedrijfsfeest, personeelsfeest of ander event in het verschiet en ben je op zoek naar een partner die jou kan helpen bij de organisatie? PXL-NeXT ondersteunt je van A tot Z!

PXL-NeXT heeft alle ingrediënten in huis voor een geslaagd event:

  • Diverse feestlocaties, inclusief een buitenlocatie voor kleine tot grote gezelschappen.
  • Brede variatie in aanbod, gaande van "foodtrucks", streetfood, walking dinners tot fine dining menu's.
  • Animatie en entertainment: DJ's voor elke smaak, feestelijke bands, photobooths, karaoke, casino-night, etc.
  • Logistieke en technische ondersteuning tijdens je event.

Ontdek één van onze cateringformules en laat je verrassen met "Feel Good Funky Food". Culinair genot met het beste van verschillende werelddelen.

Extra entertainmentwaarde verzekerd door het live show-cooking concept dat een visueel spektakel biedt voor jouw gasten.

Catering formule

PXL-NeXT maakt van je personeelsfeest méér dan een feest. Samen onder de vlag van je bedrijf creëren we een leuke memorabele party.

Laat je inspireren en verken het PXL-NeXT aanbod. 

Event inspiratie

Neem vandaag nog contact op met het PXL-NeXT event team en laat ons weten wat je wensen zijn. Ons team staat klaar om je te adviseren en een bedrijfsfeest dat indruk maakt te organiseren. 

Contactformulier

PXL-NeXT Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij PXL-NeXT

Naar alle artikels
jobevent 2024
Event

PXL-Jobevent 2024

Event

Discover PXL-NeXT tijdens de infodag zaterdag 9 september 2023

Op 9 september zetten Hogeschool PXL en PXL-NeXT opnieuw de deuren open voor de jaarlijkse infodag. Je bent tussen 9u00 en 14u00 welkom in gebouw D (PXL-NeXT). 

Nieuws

Eline Grouwels wordt nieuwe directeur van PXL-NeXT

Op maandag 15 mei 2023 start Eline Grouwels als directeur van PXL-NeXT. Eline heeft een schat aan ervaring opgebouwd in de opleidingswereld en heeft een duidelijke visie waar we met PXL-NeXT (levenslang leren en congresinfrastructuur) naar toe moeten. Met haar visie, ervaring en goesting zal Eline samen met het team PXL-NeXT verder op de kaart zetten.