Plan your NeXT event!

9 months 4 weeks geleden

Een bedrijfsfeest is de gelegenheid bij uitstek om het gevoel van waardering en samenhorigheid te vergroten. Heb jij een bedrijfsfeest, personeelsfeest of ander event in het verschiet en ben je op zoek naar een partner die jou kan helpen bij de organisatie? PXL-NeXT ondersteunt je van A tot Z!

PXL-NeXT heeft alle ingrediënten in huis voor een geslaagd event:

  • Diverse feestlocaties, inclusief een buitenlocatie voor kleine tot grote gezelschappen.
  • Brede variatie in aanbod, gaande van "foodtrucks", streetfood, walking dinners tot fine dining menu's.
  • Animatie en entertainment: DJ's voor elke smaak, feestelijke bands, photobooths, karaoke, casino-night, etc.
  • Logistieke en technische ondersteuning tijdens je event.

Ontdek één van onze cateringformules en laat je verrassen met "Feel Good Funky Food". Culinair genot met het beste van verschillende werelddelen.

Extra entertainmentwaarde verzekerd door het live show-cooking concept dat een visueel spektakel biedt voor jouw gasten.

Catering formule

PXL-NeXT maakt van je personeelsfeest méér dan een feest. Samen onder de vlag van je bedrijf creëren we een leuke memorabele party.

Laat je inspireren en verken het PXL-NeXT aanbod. 

Event inspiratie

Neem vandaag nog contact op met het PXL-NeXT event team en laat ons weten wat je wensen zijn. Ons team staat klaar om je te adviseren en een bedrijfsfeest dat indruk maakt te organiseren. 

Contactformulier

PXL-NeXT Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij PXL-NeXT

Naar alle artikels
Pers

PXL-NeXT in de pers: Kampse rouwtherapeut brengt doeboek voor kinderen uit

Pers

PXL-NeXT in de pers: Hoe hoogbegaafden het moeilijk krijgen tijdens hun studies: ‘Ze voelen zich soms erg eenzaam, omdat ze het idee krijgen dat ze anders zijn’

Hoogbegaafde studenten hebben het in het hoger onderwijs vaak erg moeilijk. Daarom start hogeschool PXL als eerste instelling met een aangepast traject voor leraren in opleiding die zelf hoogbegaafd zijn. ‘Heel wat hoogbegaafden presteren onvoldoende’, zegt coördinator Michelle Dewulf (32) in een interview met De Morgen.

Event

Herbeleef onze AI Leap Day!

Op donderdag 29 februari vond eindelijk onze langverwachte AI Leap Day plaats! Tijdens dit evenement dompelden we de aanwezigen nog dieper onder in de boeiende wereld van AI met interessante keynotes van Prof. Dr. Zachary Chase Lipton (Carnegie Mellon University), Matthias Verlinde en Cédric Vandelaer (Cegeka) en Alexander Frimout (ACA Group) en aansluitend onze AI Experience Fair met interactieve showcases. Afsluiten deden we met een unieke, ongeziene Live AI & Virtual DJ set van Laura Hoogland. Kortom, een innovatieve namiddag om niet snel te vergeten.