Plan your NeXT event!

7 maanden 4 weken geleden

Een bedrijfsfeest is de gelegenheid bij uitstek om het gevoel van waardering en samenhorigheid te vergroten. Heb jij een bedrijfsfeest, personeelsfeest of ander event in het verschiet en ben je op zoek naar een partner die jou kan helpen bij de organisatie? PXL-NeXT ondersteunt je van A tot Z!

PXL-NeXT heeft alle ingrediënten in huis voor een geslaagd event:

  • Diverse feestlocaties, inclusief een buitenlocatie voor kleine tot grote gezelschappen.
  • Brede variatie in aanbod, gaande van "foodtrucks", streetfood, walking dinners tot fine dining menu's.
  • Animatie en entertainment: DJ's voor elke smaak, feestelijke bands, photobooths, karaoke, casino-night, etc.
  • Logistieke en technische ondersteuning tijdens je event.

Ontdek één van onze cateringformules en laat je verrassen met "Feel Good Funky Food". Culinair genot met het beste van verschillende werelddelen.

Extra entertainmentwaarde verzekerd door het live show-cooking concept dat een visueel spektakel biedt voor jouw gasten.

Catering formule

PXL-NeXT maakt van je personeelsfeest méér dan een feest. Samen onder de vlag van je bedrijf creëren we een leuke memorabele party.

Laat je inspireren en verken het PXL-NeXT aanbod. 

Event inspiratie

Neem vandaag nog contact op met het PXL-NeXT event team en laat ons weten wat je wensen zijn. Ons team staat klaar om je te adviseren en een bedrijfsfeest dat indruk maakt te organiseren. 

Contactformulier

PXL-NeXT Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij PXL-NeXT

Naar alle artikels
Pers

PXL-NeXT in de pers: Van kaars kopen tot bijleren over rouw: Rustpunt Begrafenissen houdt opnieuw hartenmarkt

Event

PXL-Jobevent 2024

Met het PXL-Jobevent wil Hogeschool PXL de afstuderende studenten maximale kansen bieden in hun zoektocht naar een eerste job. Het is ook een unieke kans voor alle andere studenten om goede contacten te leggen voor het vinden van een stageplaats of een bijverdienste als jobstudent of werkstudent!

Het PXL-Jobevent vindt plaats op donderdag 15 februari 2024 van 13.00u tot 16.00u in de Esplanade (Trixxo Arena) op Park H. 

Meer info en inschrijven via pxl.be/jobevent

Pers

PXL-NeXT in de pers: expert werpt licht op 12-jarige jongen die hoger IQ heeft dan Einstein: "Zonder begeleiding kan hoogbegaafd kind met depressies of schooluitval kampen"

Zopas haalde Rory Bidwell, een jongen van 12 uit het Verenigd Koninkrijk, wereldwijd het nieuws met een IQ-score van 162. Daarmee scoort hij hoger dan Albert Einstein, die naar verluidt een IQ van 160 had. Maar is een hoge IQ-score een garantie voor goede schoolresultaten? En is het een goed idee om een hoogbegaafd kind een klas te laten overslaan? Wij vroegen het aan experte Michelle Dewulf van Hogeschool PXL in Hasselt. “In het geval van IQ betekent ‘meer’ niet meteen ‘beter’.”