PXL-NeXT in de pers: Slashparent Malika heeft zeven kinderen, werkt, studeert pedagogie en is een brugfiguur in Molenbeek!

5 months 3 weeks geleden

Ontdek het inspirerende verhaal van Malika, student uit het postgraduaat Hoogbegaafdheid, een moeder van zeven kinderen die pedagogie studeert, werkt én als brugfiguur dient in Molenbeek.

Ontdek het inspirerende verhaal van Malika, student uit het postgraduaat Hoogbegaafdheid, een moeder van zeven kinderen die pedagogie studeert, werkt én als brugfiguur dient in Molenbeek. Ze balanceert haar drukke leven door verantwoordelijkheden binnen haar gezin te delen en zichzelf voortdurend te ontwikkelen. Haar reis van middelbare school dropout naar masterstudent pedagogie benadrukt haar doorzettingsvermogen en de kracht van onderwijs. Malika's verhaal is een voorbeeld van hoe passie, onderwijs en gemeenschapsbetrokkenheid kunnen samengaan om positieve verandering te bewerkstelligen.

 

Lees het volledige inspirerende verhaal van Malika op Maison Slash

PXL-NeXT Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij PXL-NeXT

Naar alle artikels
Infodag PXL
Event

Vragen over het aanbod van PXL-NeXT? Stel ze tijdens één van onze infomomenten!

Ook in 2024 hebben we heel wat infomomenten van Hogeschool PXL en PXL-NeXT voor jou in petto. Tijdens deze infomomenten kan je met al je vragen over levenslang leren terecht in gebouw D (PXL-NeXT). 

Schrijf je hier in

VOV-beurs
Event

VOV-beurs | 4 juni 2024

Op dinsdag 4 juni 2024 vind je PXL-NeXT terug op de VOV-beurs in het ICC in Gent. Dit jaar ligt de focus op 'Connecting L&D', de perfecte gelegenheid voor professionals in Learning & Development om te netwerken en ideeën uit te wisselen. Meer informatie over deze beurs vind je onder de afbeelding.

Blog teaser AI
Pers

PXL-NeXT in de pers: Hogeschool PXL start postgraduaat AI Compliance Officer

De Hasseltse Hogeschool PXL biedt vanaf oktober een bijkomende opleiding aan voor wie zich wil verdiepen in AI-wetgeving.

Auteur: Pieterjan Van Leemputten