PXL-NeXT lanceert Finance Academy ism LVEB

3 weken 1 dag geleden

Financiële profielen met de ambitie om levenslang te leren, kunnen zich voortaan melden bij de Finance Academy, een online leerplatform dat PXL-NeXT lanceert in samenwerking met de beroepsvereniging voor economische beroepen LVEB.

Finance Academy groepeert online opleidingen, die financiële profielen op eigen tempo kunnen volgen. Volgens Eline Grouwels, directeur van PXL-NeXT, is het initiatief een antwoord op de vraag van klanten met werkverplichtingen. “Mensen willen wel levenslang leren, maar dat combineren met een drukke job is dikwijls een uitdaging. Op ons online platform kunnne álle lessen worden gevolgd wanneer het de cursist best past, 24/7."

Het aanbod omvat 20 opleidingen met thema's als financiële planning, compliance en belastingwetgeving, samengesteld door experts uit het werkveld. “We zorgen ervoor dat we voortdurend inhoudelijk mee zijn met de laatste ontwikkelingen in het financiële werkveld”, aldus nog Eline Grouwels. Succesvolle deelnemers ontvangen een officieel ITAA-attest in categorie A.

“Dit is nog maar het begin”, stelt de directeur. "Met deze eerste Academy slaan we definitief de weg in naar een radicaal nieuw en aanvullend aanbod voor levenslang leren. Dit concept zal binnen PXL-NeXT dus zeer binnenkort navolging krijgen voor andere vakgebieden en domeinen.”

PXL-NeXT Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij PXL-NeXT

Naar alle artikels
jobevent 2024
Event

PXL-Jobevent 2024

Event

Vragen over het aanbod van PXL-NeXT? Stel ze tijdens de infoavond van 22 november 2023

Woensdag 22 november is er opnieuw een infoavond van Hogeschool PXL en PXL-NeXT. Van 18u tot 21u kan je met al je vragen over levenslang leren vragen terecht in gebouw D (PXL-NeXT). 

Artikel

Plan your NeXT event!

Een bedrijfsfeest is de gelegenheid bij uitstek om het gevoel van waardering en samenhorigheid te vergroten. Heb jij een bedrijfsfeest, personeelsfeest of ander event in het verschiet en ben je op zoek naar een partner die jou kan helpen bij de organisatie? PXL-NeXT ondersteunt je van A tot Z!