PXL-NeXT lanceert Finance Academy ism LVEB

6 months geleden

Financiële profielen met de ambitie om levenslang te leren, kunnen zich voortaan melden bij de Finance Academy, een online leerplatform dat PXL-NeXT lanceert in samenwerking met de beroepsvereniging voor economische beroepen LVEB.

Finance Academy groepeert online opleidingen, die financiële profielen op eigen tempo kunnen volgen. Volgens Eline Grouwels, directeur van PXL-NeXT, is het initiatief een antwoord op de vraag van klanten met werkverplichtingen. “Mensen willen wel levenslang leren, maar dat combineren met een drukke job is dikwijls een uitdaging. Op ons online platform kunnne álle lessen worden gevolgd wanneer het de cursist best past, 24/7."

Het aanbod omvat 20 opleidingen met thema's als financiële planning, compliance en belastingwetgeving, samengesteld door experts uit het werkveld. “We zorgen ervoor dat we voortdurend inhoudelijk mee zijn met de laatste ontwikkelingen in het financiële werkveld”, aldus nog Eline Grouwels. Succesvolle deelnemers ontvangen een officieel ITAA-attest in categorie A.

“Dit is nog maar het begin”, stelt de directeur. "Met deze eerste Academy slaan we definitief de weg in naar een radicaal nieuw en aanvullend aanbod voor levenslang leren. Dit concept zal binnen PXL-NeXT dus zeer binnenkort navolging krijgen voor andere vakgebieden en domeinen.”

PXL-NeXT Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij PXL-NeXT

Naar alle artikels
Event

Vragen over het aanbod van PXL-NeXT? Stel ze tijdens één van onze infomomenten!

Event

VOV-beurs | 4 juni 2024

Op dinsdag 4 juni 2024 vind je PXL-NeXT terug op de VOV-beurs in het ICC in Gent. Dit jaar ligt de focus op 'Connecting L&D', de perfecte gelegenheid voor professionals in Learning & Development om te netwerken en ideeën uit te wisselen. Meer informatie over deze beurs vind je onder de afbeelding.

Artikel

PXL lanceert nieuw postgraduaat Advanced Personal Trainer

In reactie op de groeiende vraag naar gekwalificeerde personal trainers en de voortdurende evolutie in de fitnessindustrie, heeft Hogeschool PXL in samenwerking met Aventuz Academy met trots het nieuwe postgraduaat Advanced Personal Trainer gelanceerd, als onderdeel van PXL-Next, het opleidingscentrum van PXL.