We schieten uit de startblokken met de unieke opleiding ‘Metaverse Architect’

3 maanden 2 weken geleden

PXL-NeXT gaat van start met een uniek opleidingstraject Metaverse Architect en gaat bedrijven en professionals begeleiden in deze nieuwe wereld. Het metaversum is een belangrijke afspraak die we in geen geval mogen missen. PXL-NeXT en Hogeschool PXL zetten daarom in op Metaverse-opleiding en -dienstverlening.

metaverse

Binnen de opleiding wordt eerst ingezoomd op de onderdelen van Web 3.0. Vervolgens duiken we in digitale assets, zoals cryptocurrencies en NFTs, en kijken we hoe Gen Z’ers het belang van de Metaverse ervaren en welke marketingopportuniteiten dit met zich meebrengt. In het laatste onderdeel integreren we de Metaverse in de strategie van bedrijven

Het belang van de Metaverse voor bedrijven en professionals stijgt dan ook spectaculair. Zo zal volgens studies de Metaverse economie tussen 8 en 13 biljoen dollar waard zijn tegen 2030.

De e-commerce boot hebben we in België duidelijk gemist. Het metaverse is een volgende belangrijke afspraak die we in geen geval mogen missen.

Overtuigd? Schrijf je vandaag nog in!

Naar de opleiding

PXL-NeXT Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij PXL-NeXT

Naar alle artikels
Business

PXL-NeXT start een nieuwe opleiding rond veerkracht in de logistiek.

Event

Infodag PXL-NeXT 19 september: ontdek 36 postgraduaten en 100 korte opleidingen!

Op maandag 19 september organiseren we bij PXL-NeXT onze eerste infodag! 

Je bent doorlopend welkom op de Corda Campus, gebouw 1 (eerste verdieping) van 18u tot 21u.
De sessie van Erendiz Ates start om 18u30. Wil je deze sessie liever van thuis of op kantoor meevolgen? Schrijf je dan in via onderstaand formulier!

Ontdek het programma hieronder! 

Pers

Een nieuw opleidingscentrum voor professionals is gelanceerd!

Op donderdag 9 juni werd een gloednieuw concept in het onderwijs gelanceerd, genaamd PXL-NeXT! Lees hier meer over de succesvolle lancering van ons opleidingscentrum.