We schieten uit de startblokken met de unieke opleiding ‘Metaverse Architect’

1 jaar 3 maanden geleden

PXL-NeXT gaat van start met een uniek opleidingstraject Metaverse Architect en gaat bedrijven en professionals begeleiden in deze nieuwe wereld. Het metaversum is een belangrijke afspraak die we in geen geval mogen missen. PXL-NeXT en Hogeschool PXL zetten daarom in op Metaverse-opleiding en -dienstverlening.

metaverse

Binnen de opleiding wordt eerst ingezoomd op de onderdelen van Web 3.0. Vervolgens duiken we in digitale assets, zoals cryptocurrencies en NFTs, en kijken we hoe Gen Z’ers het belang van de Metaverse ervaren en welke marketingopportuniteiten dit met zich meebrengt. In het laatste onderdeel integreren we de Metaverse in de strategie van bedrijven

Het belang van de Metaverse voor bedrijven en professionals stijgt dan ook spectaculair. Zo zal volgens studies de Metaverse economie tussen 8 en 13 biljoen dollar waard zijn tegen 2030.

De e-commerce boot hebben we in België duidelijk gemist. Het metaverse is een volgende belangrijke afspraak die we in geen geval mogen missen.

Overtuigd? Schrijf je vandaag nog in!

Naar de opleiding

PXL-NeXT Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij PXL-NeXT

Naar alle artikels
logo Red Bull Campus Clutch
IT & Digital transformation

PXL-NeXT en Hogeschool PXL Esports wint de Red Bull Campus Clutch!

Event

Terugblik naar Sciencepub: the reality/virtuality continuum for future life and work

Op 9 november namen we bij PXL-NeXT een tijdsmachine naar de toekomst in onze hybride sessie “the reality/virtuality continuum for future life and work”. Al onze vragen over de nieuwe digitale mogelijkheden en de hyperreële alternatieve wereld werden beantwoord. We blikken hier terug op een geslaagde Sciencepub.

Event

Event: The Reality/Virtuality Continuum for future Life and work

Dat technologie een enorm groot deel van ons dagelijks leven is geworden, valt niet te ontkennen. Achter onze kop koffie, onder de douche of met de heggenschaar in de tuin komen we er misschien niet mee in aanraking, maar ons leven in het digitaal universum is enkel toegenomen.