Veelzijdig bewegen in de les LO van het lager onderwijs

€ 54.45 incl.
€ 45.00 excl.

Veelzijdig bewegen in de les LO van het lager onderwijs

"Het ASM is een nieuw concept in het Vlaamse onderwijs. Het kan fungeren als een kompas dat de leerkracht LO de te volgen koers wijst in het bewegingslandschap.  Bovendien gaat het nog een stap verder dan de gebruikelijke modellen.

€ 54.45 incl.
€ 45.00 excl.

Introductie

Het Athletic Skills Model onderscheidt zich door niet alleen een continuüm aan te bieden ten aanzien van de variatie aan oefeningen en basis motorische vaardigheden, maar het biedt ook een continuüm ten aanzien van de leeftijd, over schooljaren heen. Hierbij integreert het coördinatie, bewegingseigenschappen (kracht, lenigheid, uithouding,...) en basis motorische vaardigheden. Het is de gids voor de leerkracht en leerling doorheen de volledige schoolcarrière.

Doelgroep

Leerkrachten kleuter- en lager onderwijs

Programma

De sessie start met een theoretisch kader dat nadien wordt toegepast in een praktijkgericht deel in de gloednieuwe ASM-sportzaal van PXL-Education.

Om deel te nemen is sportieve kledij vereist.

Deze vorming gaat door op Campus PXL van 9u00 tot 12u00.

Trainers en docenten

Onze trainers en docenten zijn echte experten uit het werkveld. Zij staan klaar om ondernemende studenten, professionals en bedrijven te inspireren en verder te helpen. Met een sterk netwerk aan freelance trainers en docenten haalt PXL-NeXT de beste expertise in huis!

Lees meer
Trainers

PXL-Education voorziet via Hulp in de klas de mogelijkheid om een leraar te laten vervangen tijdens de navorming door een student .

Deze tool wil scholen en studenten PXL-Education met elkaar in contact brengen om deze vervangingen te regelen.

Meer info nodig?

Geen antwoord gevonden op je vraag? Stel ze hier aan onze medewerkers!