PXL-NeXT pakt uit met meer dan tien nieuwe postgraduaten vanaf volgend academiejaar

1 year 1 month geleden

Vanaf volgend academiejaar kan je bij PXL-NeXT uit meer dan tien nieuwe postgraduaten kiezen, waaronder drie binnen het domein Education, één binnen het domein Business, twee binnen het domein Creativity en één binnen het domein IT & Digital Transformation. Daarmee zet het opleidingscentrum nog meer in op levenslang leren en beantwoordt het aan de immer veranderende behoeften van de arbeidsmarkt.

Inspelen op de noden van de arbeidsmarkt

Levenslang leren is en blijft ook in de toekomst belangrijk, zeker in het kader van de arbeidsdeal. Door het introduceren van deze nieuwe, zorgvuldig ontworpen postgraduaten speelt PXL-NeXT dan ook naadloos in op de noden van de arbeidsmarkt. Door het aanbieden van méér theoretisch onderbouwde, praktijkgerichte postgraduaten in uiteenlopende gebieden, geeft het opleidingscentrum professionals de kans om hun kennis en praktische vaardigheden nog verder aan te scherpen en zich te specialiseren in een specifiek domein.

Een investering in de toekomst

Met deze nieuwe postgraduaten wil PXL-NeXT professionals de kans geven om zich te specialiseren en hun carrière naar een hoger niveau te tillen. Bovendien gelooft het opleidingscentrum sterk dat deze investering in de toekomst van professionals en organisaties hun profiel en carrièrekansen nog meer versterkt.

Professionals die geïnteresseerd zijn in de ontwikkeling van hun expertise en vaardigheden kunnen voor meer informatie terecht op de infodag van zaterdag 22 april. Meer informatie over de infodag vind je terug via onderstaande knop.

 

Meer informatie

PXL-NeXT Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij PXL-NeXT

Naar alle artikels
Event

Vragen over het aanbod van PXL-NeXT? Stel ze tijdens één van onze infomomenten!

Event

VOV-beurs | 4 juni 2024

Op dinsdag 4 juni 2024 vind je PXL-NeXT terug op de VOV-beurs in het ICC in Gent. Dit jaar ligt de focus op 'Connecting L&D', de perfecte gelegenheid voor professionals in Learning & Development om te netwerken en ideeën uit te wisselen. Meer informatie over deze beurs vind je onder de afbeelding.

Artikel

PXL lanceert nieuw postgraduaat Advanced Personal Trainer

In reactie op de groeiende vraag naar gekwalificeerde personal trainers en de voortdurende evolutie in de fitnessindustrie, heeft Hogeschool PXL in samenwerking met Aventuz Academy met trots het nieuwe postgraduaat Advanced Personal Trainer gelanceerd, als onderdeel van PXL-Next, het opleidingscentrum van PXL.