PXL-NeXT pakt uit met meer dan tien nieuwe postgraduaten vanaf volgend academiejaar

1 year geleden

Vanaf volgend academiejaar kan je bij PXL-NeXT uit meer dan tien nieuwe postgraduaten kiezen, waaronder drie binnen het domein Education, één binnen het domein Business, twee binnen het domein Creativity en één binnen het domein IT & Digital Transformation. Daarmee zet het opleidingscentrum nog meer in op levenslang leren en beantwoordt het aan de immer veranderende behoeften van de arbeidsmarkt.

Inspelen op de noden van de arbeidsmarkt

Levenslang leren is en blijft ook in de toekomst belangrijk, zeker in het kader van de arbeidsdeal. Door het introduceren van deze nieuwe, zorgvuldig ontworpen postgraduaten speelt PXL-NeXT dan ook naadloos in op de noden van de arbeidsmarkt. Door het aanbieden van méér theoretisch onderbouwde, praktijkgerichte postgraduaten in uiteenlopende gebieden, geeft het opleidingscentrum professionals de kans om hun kennis en praktische vaardigheden nog verder aan te scherpen en zich te specialiseren in een specifiek domein.

Een investering in de toekomst

Met deze nieuwe postgraduaten wil PXL-NeXT professionals de kans geven om zich te specialiseren en hun carrière naar een hoger niveau te tillen. Bovendien gelooft het opleidingscentrum sterk dat deze investering in de toekomst van professionals en organisaties hun profiel en carrièrekansen nog meer versterkt.

Professionals die geïnteresseerd zijn in de ontwikkeling van hun expertise en vaardigheden kunnen voor meer informatie terecht op de infodag van zaterdag 22 april. Meer informatie over de infodag vind je terug via onderstaande knop.

 

Meer informatie

PXL-NeXT Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij PXL-NeXT

Naar alle artikels
Pers

PXL-NeXT in de pers: Kampse rouwtherapeut brengt doeboek voor kinderen uit

Pers

PXL-NeXT in de pers: Hoe hoogbegaafden het moeilijk krijgen tijdens hun studies: ‘Ze voelen zich soms erg eenzaam, omdat ze het idee krijgen dat ze anders zijn’

Hoogbegaafde studenten hebben het in het hoger onderwijs vaak erg moeilijk. Daarom start hogeschool PXL als eerste instelling met een aangepast traject voor leraren in opleiding die zelf hoogbegaafd zijn. ‘Heel wat hoogbegaafden presteren onvoldoende’, zegt coördinator Michelle Dewulf (32) in een interview met De Morgen.

Event

Vragen over het aanbod van PXL-NeXT? Stel ze tijdens één van onze infomomenten!

Ook in 2024 hebben we heel wat infomomenten van Hogeschool PXL en PXL-NeXT voor jou in petto. Tijdens deze infomomenten kan je met al je vragen over levenslang leren terecht in gebouw D (PXL-NeXT).