Digitaal evalueren en differentiëren

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Digitaal evalueren en differentiëren

De digitale (r)evolutie blijft razen over onze maatschappij en in het onderwijs. Met de Digisprong zijn er een pak tablets, chromebooks, laptops en andere hardware aanwezig. Mede dankzij de Vlaamse ICT-coördinatoren Liga (VICLI) is er sinds het schooljaar 2021-2022 het ambt van ICT-coördinator in het basisonderwijs, secundair onderwijs, deeltijds kunstonderwijs, de centra voor basiseducatie en de centra voor volwassenonderwijs.
Deze opleiding is onderdeel van het postgraduaat Technisch ICT-coördinator (digitaal beheer). Zin in meer? 

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Welkom

Door deze noodzaak en erkenning stellen scholen een pedagogisch ICT coördinator aan die instaat voor de didactische integratie van ICT op school en in de klas. Hij kan digitale leeractiviteiten ontwerpen, online leren faciliteren, digitale leermiddelen ontsluiten, digitaal differentiëren, digitaal evalueren en bezit digitale knowhow.  

Doelgroep

Conform de diplomavereisten voor het ambt van ICT-coördinator in het Vlaamse onderwijs staat deze opleiding open voor alle masters, bachelors en graduaten.  

Je bent gedreven door digitalisering en vernieuwing, inspirerend voor anderen, reflectief en onderzoekend, team- en netwerkgericht. 

Programma

  • Kritisch gebruikmaken van verschillende digitale evaluaties die afgestemd zijn op inhoudelijke, didactische en technologische normen. 
  • Digitaal leeractiviteiten van leerlingen monitoren en hierop anticiperen. 
  • Geavanceerde gegevensverzameling implementeren in de digitale leeractiviteiten 
  • Onderwijs- en leeractiviteiten innoveren met educatieve technologie voor differentiatie, gepersonaliseerd leren, coaching en support. 
  • Met educatieve technologie digitale leerroutes ontwerpen
  • Educatieve technologie toepassen in de onderwijspraktijk

kmo-portefeuille

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat.

  • MO* € 0.00
  • KO** € 0.00

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen
** kleine ondernemingen

Meer info nodig?

Geen antwoord gevonden op je vraag? Stel ze hier aan onze medewerkers!