Geïntegreerd werken aan sleutelcompetenties in de A - finaliteit via podcasts

€ 54.45 incl. btw
€ 45.00 excl. btw

Geïntegreerd werken aan sleutelcompetenties in de A - finaliteit via podcasts

We richten ons op leerlingen uit de A - finaliteit (B - stroom, BSO), maar de workshop is zeker ook interessant voor leerkrachten van de derde graad lager onderwijs, (vreemde) taalleerkrachten uit het secundair onderwijs of leerkrachten OKAN.

€ 54.45 incl. btw
€ 45.00 excl. btw

Over deze opleiding

Podcasts zijn hip. Je vindt ze overal en over uiteenlopende onderwerpen. Hoe kan je podcasts inzetten om de luistervaardigheden van je leerlingen te versterken en tegelijk werken aan andere inhoudelijke doelen? En een stap verder: hoe kan je podcasts maken en spreekdoelen koppelen aan mediadoelen, ingebed in interessante thema’s? Na deze workshop weet je waar je bestaande podcasts kan vinden en selecteren voor elke beginsituatie, kan je met leerlingen zonder speciale middelen een goede podcast maken en leer je hoe je dit alles didactisch goed inkantelt in je les.

Spreker: Hanne Rosius

Voor wie

Voor leraren die lesgeven aan leerlingen uit de A - finaliteit (B - stroom, BSO), maar de workshop is zeker ook interessant voor leerkrachten van de derde graad lager onderwijs, leerkrachten (vreemde) talen uit het secundair onderwijs of leerkrachten OKAN.

Programma

Trainers en docenten

Onze trainers en docenten zijn echte experten uit het werkveld. Zij staan klaar om ondernemende studenten, professionals en bedrijven te inspireren en verder te helpen. Met een sterk netwerk aan freelance trainers en docenten haalt PXL-NeXT de beste expertise in huis!

Lees meer
Trainers

Hanne
Rosius

Ik wil meer weten

Vond je geen antwoord op je vraag? Stel ze hier aan onze medewerkers.