IT verandert de manier waarop mensen, bedrijven en organisaties werken fundamenteel. IT is zelfs vaak medeverantwoordelijk voor een disruptief business landschap. We zijn dagelijks getuige van de impact van Internet of Everything, digitale transformatie en artificiële intelligentie. Koppel theoretische diepgang aan praktische toepasbaarheid met als resultaat de mogelijkheid om inzichten te beiden voor de uitbouw van een performante IT-organisatie.
IT

Verantwoordelijken IT & Digital transformation

Marijke Sporen - PXL

coördinator levenslang leren PXL-Digital & Postgraduaat AI Business Architect

g| +32 (0) 494 63 63 22

marijke.sporen@pxl.be

linkedin

Binnen het domein IT - Digital transformation integreren we op een unieke wijze de clusters Elektronica-ICT en Informatica.

Wim Guldentops - PXL-NeXT

Business Developer IT - Digital transformation

0476 57 04 92

wim.guldentops@pxl-next.be

linkedin

Jos Cielen - SyntraPXL

Business Developer - Netwerk & Software Developer

0496 28 73 56

jos.cielen@syntrapxl.be

linkedin

"In het kader van haar programma Levenslang Leren ontstaat er bij PXL-NeXT een nieuw platform waarmee we het voortouw nemen in tal van domeinen, denk aan artificiële intelligentie, drones, smart cities, esports, …

Ons community-driven onderwijsmodel staat centraal. Deze community bestaat uit cursisten uit het werkveld, expert-lesgevers, gastsprekers, bedrijven en onderzoekers. Het is onze ambitie om ondernemerschap te stimuleren en innovatieve ideeën uit het bedrijfsleven versneld in de markt te helpen zetten."

PXL-NeXT Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij PXL-NeXT

Naar alle artikels
Event

Event: Data NeXT Level

Badge Handshake
IT & Digital transformation

Netwerken voor studenten ondersteund door PXL-NeXT diensten

Op 8 november kwamen bedrijven samen in het Congress gebouw op de Elfde-Liniestraat in Hasselt om PXL-Digital studenten bij te staan in hun stagekeuze. Een professionele keuze vereist een professionele omgeving. Daarom stond PXL-NeXT de organisatie van de handshake met alle plezier bij.

logo Red Bull Campus Clutch
IT & Digital transformation

PXL-NeXT en Hogeschool PXL Esports wint de Red Bull Campus Clutch!

Op woensdag 16 november werd voor de derde keer op rij historie geschreven voor het Esports team van Hogeschool PXL. Het studententeam versloeg zijn Limburgse concurrent UCLL gaming tijdens de Belgische finale van Red Bull Campus Clutch en nam daarmee een ticket naar de wereldfinale in Brazilië en een daaraan verbonden prijzenpot van 20.000 euro mee naar huis!

lokaal overview science pub
Event

Terugblik naar Sciencepub: the reality/virtuality continuum for future life and work

Op 9 november namen we bij PXL-NeXT een tijdsmachine naar de toekomst in onze hybride sessie “the reality/virtuality continuum for future life and work”. Al onze vragen over de nieuwe digitale mogelijkheden en de hyperreële alternatieve wereld werden beantwoord. We blikken hier terug op een geslaagde Sciencepub.

Event

Event: The Reality/Virtuality Continuum for future Life and work

Dat technologie een enorm groot deel van ons dagelijks leven is geworden, valt niet te ontkennen. Achter onze kop koffie, onder de douche of met de heggenschaar in de tuin komen we er misschien niet mee in aanraking, maar ons leven in het digitaal universum is enkel toegenomen.