AI Technology

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

AI Technology

Artificiële intelligentie, kortweg AI, verovert de wereld aan een ongezien tempo en in elke sector zijn de mogelijkheden legio. Deze technologie maakt vandaag oplossingen mogelijk die voorheen technisch onhaalbaar waren. AI heeft nu al een enorme invloed op ons dagelijks leven: chatbots, autonome drones en zelfrijdende auto’s, slimme thermostaten, smart assistants van Siri, Amazon Alexa, Google Assistant, robots & AI, het stellen van medische diagnoses enz…

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Over deze opleiding

Deze lessenreeks is de tweede module binnen het Postgraduaat AI Business & Technical Architect en kan ook afzonderlijk gevolgd worden. 

Meer info over beide postgraduaten kan je vinden op deze pagina’s: 

Link naar PG AI Business Architect

Link naar PG AI Technical Architect

Voor wie

Deze opleiding staat open voor iedere IT-professional (of gepassioneerde liefhebber) die zich wil verdiepen in AI. Je bent gepassioneerd door technologie en wil deel uitmaken van de snel evoluerende wereld van de kunstmatige intelligentie. 

Programma

In de module Technology beogen we voornamelijk inzicht te geven in de diverse technologische evoluties die AI wereldwijd ondergaat.  

NLP, LLM, Generatieve AI, ChatGPT, Dall-E, … krijgen de nodige aandacht binnen deze opleiding. 

We zoomen in op de synergie tussen hardware (sensoren, GPU, robots, drones, …) en AI-software. Cloud, hybrid & edge computing wordt gedetailleerd toegelicht met concrete voorbeelden en de pro’s en contra’s van deze data systemen. We overlopen de diverse programmeertalen (Python, Java, Lisp, Prolog, R, …) die in het AI-domein worden gebruikt met opnieuw een aantal voorbeelden. De focus ligt hier op inzicht geven in de achterliggende werking, eerder dan concrete programmeerervaring op te doen.  Tot slot worden AI frameworks (TensorFlow, Pytorch, Keras, Spark, CNTK, …) op dezelfde manier toegelicht.  

Ook binnen deze module wordt elke lesavond afgesloten wordt met de presentatie van een succesvolle AI-case gebracht door een bedrijf. 

Afhankelijk van je interesse kan je kiezen tussen een aantal lesavonden meer gericht op de technische aspecten of meer gericht op de Business aspecten, zoals Data Maturity, ROI, … 

Het examen is enkel verplicht als je een vrijstelling wil bekomen binnen het Postgraduaat AI Business of Technical Architect. 

Andere besparingen

Bespaar elk jaar tot 125 euro bij PXL-NeXT. Meer informatie over opleidingscheques.

Ik wil meer weten

Vond je geen antwoord op je vraag? Stel ze hier aan onze medewerkers.