Beter (leren) presenteren

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Beter (leren) presenteren

Wil je graag je presentatievaardigheden naar een hoger niveau tillen? Moet je regelmatig het woord voeren tijdens vergaderingen, presentaties geven aan collega's of externe stakeholders, of misschien zelfs toespraken houden voor een publiek? Het is cruciaal om ervoor te zorgen dat je publiek niet alleen luistert, maar ook geboeid blijft. En dat is geen eenvoudige taak, vooral als je bedenkt dat je slechts acht seconden hebt om iemands onverdeelde aandacht te grijpen, en dan nog die zenuwen onder controle moet houden.

Gelukkig is er de opleiding Presentatietechnieken, die je helpt om deze uitdagingen met vertrouwen aan te gaan.

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen
Sector
Communicatie & media
Leervorm
Campusleren

Over deze opleiding

De eerste stap op weg naar een impactvolle presentatie is een grondige voorbereiding. In deze opleiding worden verschillende waardevolle tips behandeld om je presentaties te verbeteren. Je leert je doelen duidelijk te stellen, een solide structuur op te zetten en jezelf voor te bereiden op lastige vragen. Maar bovenal krijg je de kans om te oefenen, en dat met de juiste feedback. Wat kun je verwachten van deze opleiding? Je gaat aan de slag met presentaties. Hierbij ontvang je meteen gerichte feedback op diverse aspecten, waaronder de opbouw van je slides, je stemgebruik en je lichaamshouding. Je leert hoe je storytelling effectief kunt inzetten tijdens het presenteren, hoe je je zenuwen onder controle kunt houden en hoe je de aandacht van je publiek kunt vasthouden.

Na het volgen van deze opleiding zul je in staat zijn om:

  • Zelfverzekerd en overtuigend over te komen tijdens het presenteren
  • Een verhaal te vertellen dat blijft hangen in de herinnering van je publiek

Kortom, na het afronden van deze opleiding beschik je over alle tools en vaardigheden die je nodig hebt om presentaties te geven die opvallen, boeien en nog lang blijven nazinderen in de gedachten van je publiek.

Lesgeefster: Cynthia Reekmans, presentatrice

Voor wie

Iedereen die zijn presentatieskills wil verbeteren.

Programma

Maandag 11 december - van 18.30u tot 21.30u

Leslocatie: Hogeschool PXL - Elfde Liniestraat - Gebouw D - 3500 Hasselt - Lokaal: Ehrlich 

Lesgeefster: Cynthia Reekmans

Trainers en docenten

Onze trainers en docenten zijn echte experten uit het werkveld. Zij staan klaar om ondernemende studenten, professionals en bedrijven te inspireren en verder te helpen. Met een sterk netwerk aan freelance trainers en docenten haalt PXL-NeXT de beste expertise in huis!

Lees meer
Trainers

We beperken het aantal deelnemers tot 8.

Ik wil meer weten

Vond je geen antwoord op je vraag? Stel ze hier aan onze medewerkers.