Attract and retain talent

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Attract and retain talent

De strijd om talent ('War for talent') woedt volop. In deze kortlopende opleiding gaan we na hoe we de slagkracht kunnen versterken aan de hand van (digitale) rekruteringsvormen en selectietechnieken, het onthaal van (toekomstige) werknemers en intergenerationeel werken. De sessies worden verzorgd door Geert Motmans, Kutlu Taskin Tuna en Hanne Hooyberghs (Motmans en partners).

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Over deze opleiding

In deze kortlopende opleiding bekijken we hoe we binnen de arbeidsmarkt 4.0 nog goede medewerkers kunnen vinden én deze aan onze organisatie kunnen binden. Eenmaal aan boord is het immers niet altijd 'plug and play'. We zoomen in op het hele onboardingstraject en gaan niet voorbij aan de aandacht voor de samenwerking van vier generaties op de werkvloer. 

Voor wie

Doelgroep voor deze opleiding is iedereen die in zijn job met rekrutering te maken heeft en op zoek is naar talent (zowel zaakvoerders als medewerkers).

Programma

Inhoudelijk komen de volgende thema's aan bod:

Dag 1: Een introductie in de Arbeidsmarkt 4.0 + het toenemend belang van de rol van HR (Geert Motmans)

Dag 2: Hoe instroom genereren (incl. selectietechnieken en praktijkoefeningen) (Hanne Hooyberghs)

Dag 3: Vervolg training selectiegesprekken voeren + versterken van medewerkers (deel 1: Hanne Hooyberghs, deel 2: Geert Motmans)

Dag 4: Digital marketing als wervingsinstrument ( Kutlu Taskin Tuna)

Dag 5: Retentie van keypeople (Geert Motmans)

 

Ik wil meer weten

Vond je geen antwoord op je vraag? Stel ze hier aan onze medewerkers.