Design Thinking: de kracht van creatieve oplossingen

€ 290.40 incl. btw
€ 240.00 excl. btw

Design Thinking: de kracht van creatieve oplossingen

Ontdek hoe design thinking principes zoals empathie en de kracht van het visualiseren kunnen helpen om vakkundig als bruggenbouwer en probleemoplosser aan het werk te gaan binnen iedere werkcontext, ongeacht het onderwerp van het probleem.

€ 290.40 incl. btw
€ 240.00 excl. btw

Over deze opleiding

Vraag jij je af hoe je complexe problemen op een creatieve manier kan oplossen?

Wil je verspillingen in het werk in kaart brengen en snel en projectmatig leren werken?

Design thinking kan je helpen om te leren om nieuwe (en succesvolle) oplossingen te bedenken en op die manier innovaties te verzilveren.

Trainer: Nicolas Schepers

Voor wie

Iedereen die op zoek is naar een methode om complexe problemen op een creatieve manier in kaart te brengen en op te lossen.

Programma

Je ervaart deze principes hands-on met concrete oefeningen en maakt gebruik van online tools zoals Miro om de samenwerking te bevorderen.
Leer projecttriggers identificeren en de juiste problemen ontsluiten, de ideale voedingsbodem voor creatieve, innovatieve oplossingen.
Verwerf waardevolle technieken voor het faciliteren van workshops, waarbij je fungeert als katalysator om efficiëntie te verhogen en iedere meeting een nodige upgrade te geven.
Leer snel en oordeelsvrij veel ideeën en oplossingen visualiseren, en begrijp hoe je AI kunt inzetten om dit proces te verbeteren.
Na het creëren van concepten komt de concretisering. Ervaar je hoe de ‘next steps’ kan inschatten en plannen op een collaboratieve manier. Beheers de kunst van het documenteren en plannen via tools zoals Trello of Notion. Laat ook hier ingebouwde AI functionaliteiten je helpen bij automatisering en optimalisatie.

Deelnemers worden gevraagd om hun eigen laptop mee te nemen.
Koffie, thee, water en frisdrank worden voorzien.

Ik wil meer weten

Vond je geen antwoord op je vraag? Stel ze hier aan onze medewerkers.