Help, mijn batterijen lopen leeg! - voor organisaties én individuen

€ 254.10 incl.
€ 210.00 excl.

Help, mijn batterijen lopen leeg! - voor organisaties én individuen

Hoe komt het dat mensen plots een hevige daling in hun energie voor het werk kunnen ervaren? Wat is een burn-out? Wat is het verschil tussen een burn-out en een depressie? Op basis van het boek “Stop burn-out”, legt Luk Dewulf uit wat energieverlies en burn-out zijn, hoe je de gevarenzone van een burn-out kunt herkennen, maar vooral hoe je een burn-out kunt voorkomen. In deze lezing wordt burn-out benaderd vanuit een talent-gericht, relationeel en systemisch perspectief. Burn-out is namelijk niet het probleem van één persoon. Het ontstaat erg vaak in relatie met anderen.
 

€ 254.10 incl.
€ 210.00 excl.
Inschrijven Ik heb een vraag

Welkom

Wat is het verschil tussen een burn-out en een depressie? Op basis van het boek “Stop burn-out”, legt Luk Dewulf uit wat energieverlies en burn-out zijn, hoe je de gevarenzone van een burn-out kunt herkennen, maar vooral hoe je een burn-out kunt voorkomen. In deze lezing wordt burn-out benaderd vanuit een talent-gericht, relationeel en systemisch perspectief. Burn-out is namelijk niet het probleem van één persoon. Het ontstaat erg vaak in relatie met anderen.

 

 

 

Programma

  • Eerst gaat Luk in op het onderscheid tussen een burn-out, een depressie, stress en oververmoeidheid.
  • Vervolgens introduceert hij de belangrijkste concepten op het vlak van talent.
  • En wordt duidelijk hoe "je talenten aanboren" een duurzame energiebron is die leidt tot veerkracht en weerbaarheid.
  • Vervolgens wordt er ingegaan op twee dynamieken die kunnen leiden tot energieverlies en burn-out.

 

 De oorspronkelijke titel van het boek was “Help, mijn batterijen lopen leeg” (Luk Dewulf en Guido Vangronsveld). Dat boek kreeg in 2012 de prijs van “Beste Learning & Development boek” in België.Luk Dewulf pedagoog, talent- en burn-out coach. Hij is auteur van diverse bestsellers over talent en burn-out. In zijn werk zoekt hij op alle mogelijke manieren hoe hij kracht kan losmaken en ontwikkelen bij individuen en organisaties. Hij verdiepte zich in positieve psychologie en talentontwikkeling en is een veel gevraagd spreker in binnen- en buitenland.

Trainers en docenten

Onze trainers en docenten zijn echte experten uit het werkveld. Zij staan klaar om ondernemende studenten, professionals en bedrijven te inspireren en verder te helpen. Met een sterk netwerk aan freelance trainers en docenten haalt PXL-NeXT de beste expertise in huis!

Lees meer
Trainers

Meer info nodig?

Geen antwoord gevonden op je vraag? Stel ze hier aan onze medewerkers!